ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ...

 
Για να μη ξεχνιόμαστε. Ο Νο 2 του ΠΑΣΟΚ, επί Ανδρέα Παπανδρέου, ο αντιπρόεδρος του… κινήματος Μένιος Κουτσόγιωργας τα είχε αρπάξει από τον απατεώνα Κοσκωτά. Ποτέ το ΠΑΣΟΚ δεν ζήτησε συγγνώμην από τους μαλάκες που το ψήφισαν και γενικά απ’ όλους τους Έλληνες οι οποιοι από την τσέπη τους πληρώνουν τη λειτουργία των κομμάτων και τους μισθούς των βουλευτών.

Ο Νο 2 του ΠΑΣΟΚ επί Κώστα Σημίτη, ο Άκης Τζοχατζόπουλος καταδικάστηκε για μίζες όταν ήταν υπουργός άμυνας. Ποτέ το ''σοσιαλιστικό κίνημα'' δεν ζήτησε συγγνώμην γιατί ένα κορυφαίο στέλεχος ήταν αρπάκτρα του κερατά.

Το ίδιο και στην περίπτωση του Γιάννου Παπαντωνίου, που βρέθηκε μπλεγμένος σε βωμοδουλειές, ως υπουργός επί πρωθυπουργίας Σημίτη (φώτο). Θα ήταν έκπληξη τεράστια να βγει η κυρία Φώφη Γεννηματά να μας πει: ''Συγγνώμην! Όλοι εμείς οι τίμιοι αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ νοιώθουμε ντροπιασμένοι, που ένα ακόμα δικός μας άνθρωπος έδωσε την εντύπωση πως είναι αρχιλαμόγιο με δίπλωμα. Χίλια συγγνώμην!!!''.

Το άλλο το καραμπινάτο πολιτικάντικο. Όταν ο βαρύμαγκας ο Πολάκης του τότε κυβερνητικού Σύριζα έδειξε το δρόμο: ''Αν δεν βάλουμε κάποιους φυλακή, να ξεχάσουμε ότι θα ξαναγίνουμε κυβέρνηση''.
Το τι λέει ο «τραμπούκος» Πολάκης δεν έχει καμία αξία. Επειδή η κυβέρνηση δεν φυλακίζει, παρά μόνο η ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Και από την άλλη, ο Πολάκης, πρώην ΚΚΕ, έδινε το δικαίωμα στον κατηγορούμενο Γιάννο, επίσης κομουνιστικής καταγωγής, να λέει ότι οι κομματικοί αντίπαλοι θέλουν να τον χώσουν στα σίδερα. 
Λέω «κομουνιστικής καταγωγής» διότι ο Παπαντωνίου, που γεννήθηκε το 1949, σα σήμερα 27 Ιουλίου, από τα φοιτητικά του χρόνια ήταν οργανωμένος στο ΚΚ Εσωτερικού επί Λεωνίδα Κύρκου και στη συνέχεια, όπως πολλοί σύντροφοι, μετακινήθηκαν στο… αριστερό, στο σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ.
Διαβαστε ακομα: