ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ

 
Αυτό που συμβαίνει στο Αφγανιστάν είναι βγαλμένο κατ' ευθείαν από τις πιο αιμοσταγείς σελίδες της Παλαιάς Διαθήκης. Μαγκιά μου, τα είπα όλα. Κι αυτό που είπα είναι ότι η ανθρωπότητα δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά από την εποχή της Βίβλου. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Σήμερα, πενήντα αιώνες περισσότερους από τα παραμύθια, τα μυθεύματα που περιέχει η Παλαιά Διαθήκη, ο κόσμος βιώνει την αλήθεια του Αφγανιστάν.
 
Μπηκαν στην πόλη οι... Τάλιμπαν. Και πριν μπουν στην Καμπούλ οι κάργα στη μαστούρα της θρησκείας και της φανατίλας μαχαιριβγάλτες και ελευθερωτές Τάλιμπαν όπου φύγει φύγει οι Αφγανοί πατριώτες της αμερικανοκρατίας. Για να μην τους σφάξουν... Φοβερά πράγματα. Βιβλικά πράγματα.
Ο φαιδρός Μπάιντεν, πλανητλάρχης της πλάκας, είπε τις μαλακίες του. Πως η Αμερική έκανε ό,τι ήταν δυνατόν, τα έδωσε όλα, βοήθησε τη χώρα, αλλά τώρα τα μαζεύουμε και την κάνουμε διότι δεν μας παίρνει άλλο. Αυτό είναι το έγκλημα της κάθε πλανηταρχίας, με πρώτη ιστορικά την αρχαία Αθήνα, να μπερδεύεται σε ξένους τόπους, σε ξένους λαούς, σε ξένα συμφέροντα.
 
Καταδικασμένος ο πλανήτης των ανθρώπων να υποφέρει τα δεινά της... ελευθερίας. Να του προσφέρουν ελευθερία. Ελευθερωτές οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν, μετά τους Σοβιετικούς, για να μη ξεχνιόμαστε, ελευθερωτές σήμερα και οι Τάλιμπαν, στη σέντρα πάλι μετά από 20 χρόνια. 
Και ο κοσμάκης, λέω για τους Αφγανούς που είχαν βολευτεί με τους Αμερικανιούς, για να γλυτώσει από τους τάλιμπαν, γατζώνεται και κρέμεται από τα αεροπλάνα που την κοπανάνε.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ, ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ... ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ;