ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ… ΒΟΥΛΗ!

 

Θυμήθηκα χρόνια πολλά πριν έναν τύπο, πασίγνωστο στην πιάτσα, τι μου ζήτησε από το τηλέφωνο. Να γράψω στη φυλλάδα κανένα μπινελήκι για πάρτη του. Χάρη θα του έκανε αν του τα έχωνα και δυο φορές. Γιατί, λες; Θα του έκανα ρεκλάμα στο χώρο του. Στον κόσμο του.  

Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο Νο 2 της άλλοτε Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης έφτιαξε δικό του κόμμα. Το έμαθαν, όμως, από ποιους λες; Από κάτι μμε που λένε μόνο κακά λόγια για τον πρώην βουλευτή και ήδη καταδικασμένο.

Στο τελευταίο γκάλοπ το κόμμα του Κασιδιάρη, Οι Έλληνες, είναι το πρώτο μετά τα κοινοβουλευτικά. Το πρώτο απ’ όλα τα εξωκοινοβουλευτικά. Πιάνει 1,5 τα εκατό. Είδες η... δυσφήμιση που του κάνουν; Αν συνεχίσουν να τον βαράνε θα τον στείλουν πάλι στη Βουλή.

Γιατί τον βρίζουν κάποια μέσα τον Κασιδιάρη; Δεν είναι στημένα. Όχι. Τότε, γιατί ασχολούνται μαζί του; Μ’ έναν πεθαμένο πολιτικά. Τον επικρίνουν για να πουλήσουν μούρη, ότι είναι ενάντια στη ακροδεξιά, στο ναζισμό, στο φασισμό. Και αυτό που καταφέρνουν με τη δυσφήμιση του Κασιδιάρη είναι να.. διαφημίζουν το κόμμα του.
Διαβαστε ακομα:

ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ...