Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΠΟΥΤΙΝ, Η ΚΡΥΦΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

 

Δεν υπάρχει κρυφή ερωτική ζωή του σύγχρονου τσάρου της Ρωσίας. Αν υπάρχει κάτι κρυφό που αφορά τη σεξουαλική του ζωή είναι η ομοφυλοφιλία του. Αυτό ισχυρίστηκε ο Ρώσος πολιτικός αναλυτής Στάνισλαβ Μπελκόβσκι στη βιογραφία του Πούτιν που κυκλοφόρησε το 2013. Σε βιογραφία που βέβαια δεν είχε την έγκριση του τσάρου. Πριν συνεχίσουμε να πούμε ότι ο Μπελκόφσκι δεν έχει δολοφονηθεί, ούτε έγινε γνωστή κάποια τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος του.

Για να παραπλανήσει ο Πούτιν έχουν αναλάβει οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας κατά καιρούς να διαρρέουν ότι έχει αυτή και την άλλη γκόμενα. Παραμύθι υποστηρίζει ο πολιτικός αναλυτής, απλά συγκαλύπτουν το γεγονός, ότι είναι gay.

Σχετικά ο ίδιος ο Πούτιν σχολίασε: ''Πάντα αντιπαθούσα εκείνους που χώνουν τις μυξιάρικες μύτες τους και τις ερωτικές φαντασιώσεις τους στα προσωπικά των άλλων''. Πάντως, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Αλίνα Καμπάεβα, αληθινή ή μασκαρεμένη επίσημη ερωμένη του Πούτιν έχει συμπεριφορά κρυφής ''πρώτης κυρίας της Ρωσίας''.

Ουζμπεκιστανή μουσουλμάνα, που ασπάστηκε τον χριστιανισμό η Αλίνα Καμπάεβα, μέγα αστέρι της γυμναστικής στα νειάτα της. Ένα από τα δυο ολυμπιακά της μετάλλια το πήρε στην Αθήνα το 2004. Έγινε μοντέλο, φωτογραφήθηκε γυμνή σε εξώφυλλο της Vogue, έγινε και βουλευτίνα, με το κόμμα του Πούτιν, βέβαια, τον οποίο γνώρισε το 2001, σε ηλικία 18 ετών, όταν ήταν 31 χρόνια μικρότερη του.

Ο Πούτιν (φώτο με την Καμπάεβα) γεννήθηκε το 1952, σα σήμερα 7 Οκτωβρίου. Είναι παντρεμένος 25 χρόνια με την Λουντμίλα και έχει μαζί της δυο κόρες. Στην Καμπάεβα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχει παραχωρήσει σπίτια, μπράβους και ετήσιο μισθό οκτώ εκ. ευρώ το χρόνο.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ