ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ

 

Κεντρικό θέμα κάποιων από τους υποψήφιους αρχηγούς του κινάλ, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ, είναι να επιστρέψει το κίνημα στο όνομα του. Να το ξαναπούνε ΠΑΣΟΚ. Ρε, πλάκα κάνουμε; Εμείς όχι, οι πρώην πασοκτσήδες δουλεύουν τον κόσμο και τον εαυτό τους. Οι πρώην πασοκτσήδες που κυκλοφορούν στο κινάλ αλλά δεν οπλοφορούν, διότι έχουν μείνει από σκάγια.

Δεν μιλάμε για τους πρώην πασοκτσήδες που πήραν μεταγραφή. Που την έκαναν στο Σύριζα και στη ΝΔ. Έτσι είναι αυτά. Το μεγάλο κόμμα, αυτό που παραμυθιάζει πολλούς τραβάει επάνω του στελέχη από άλλα κόμματα. Αν το μεγάλο πέσει στη φουκαροδοσύνη, χάνει αυτό στελέχη.

Επί του θέματος. Γιατί σταμάτησαν οι ίδιοι να λένε ΠΑΣΟΚ το… κίνημα τους;  Και δεν βγήκαν παγανιά μόνο ως κινάλ. Το είπαν κι άλλα ονόματα, μέχρι που τους έμεινε το κινάλ. Πέταξαν στα σκουπίδια το όνομα ΠΑΣΟΚ διότι ο κόσμος άκουγε και έφτυνε στον κόρφο του. Όσο κατέβαιναν στις εκλογές με το όνομα ΠΑΣΟΚ τόσο έχαναν, τόσο μίκραιναν τα ποσοστά τους. Αν, μάλιστα, θα επέμεναν κι άλλο τότε θα έμεναν εκτός Βουλής.

Και σήμερα που το πρώην ΠΑΣΟΚ με τον φερετζέ κινάλ δεν έχει καν λόγο ύπαρξης, λένε άντε να κάνουμε το εμβόλιο μην πεθάνουμε όρθιοι. Να εμβολιαστούν με το όνομα ΠΑΣΟΚ. Να ξαναζωντανέψουν το νεκρό μέσα από τον τάφο του.

 Που είναι ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ; Εκεί που βρίσκεται και το κόμμα του.
Διαβαστε ακομα:

''ΜΕΣΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ'', ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ