ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Ο... ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

 

Όταν κάτι ανεβαίνει είναι της πλάκας αυτός που θα προβλέψει μέχρι που θα πάει ο αετός ψηλά. Το ίδιο ισχύει στην πτώση. Όταν κάτι το έχει πάρει η κατηφόρα κανείς δεν μπορεί να ξέρει μέχρι πόσο χαμηλά θα φτάσει.

Το κινάλ είναι σε έκρηξη. Τι κάνεις; Παρακολουθείς. Έχει διπλασιάσει σχεδόν τα ποσοστά του. Πρώτον, απρόβλεπτο αυτό. Δεύτερον, αυτό που λέγαμε. Δεν είναι αξιόπιστα προβλέψιμο πόσο ακόμα θα ανέβει. Αν ανέβει κι άλλο. Που θα σταματήσει. Κι αν διατηρηθεί στα ψηλώτερα επίπεδα ή θα αρχίσει να επανακάμπτει.

Είναι και ο παράγων χρόνος στα... απαγορευμένα προγνωστικά. Πόσο καιρό θα συνεχίσει την εκτόξευση το κινάλ, πόσο θα κρατήσει το καλό του φεγγάρι. Τίποτα το προβλέψιμο.

Αυτή τη στιγμή το κινάλ είναι στα 13,6 και ο Σύριζα στα 21,1. Μεγάλη η διαφορά. Ποιος το λέει; Το πράμα με την κινητικότητα του κινάλ, χθες αρκετά κάτω από το 10%, σήμερα να πατάει γερά σε διψήφιο νούμερο, το πράμα παίζεται σ' ένα τσαφ! Γιατί;

Επειδή κάθε μια μονάδα που κερδίζει χρηματιστηριακά το κινάλ, το ίδιο χάνουν ΝΔ και Σύριζα. Αν λάβουμε υπ’ όψιν το επιβεβαιωμένο από τις δημοσκοπικές έρευνες ότι το κινάλ που ξύπνησε στο μεγαλύτερο βαθμό ''λεηλατεί'' το κόμμα του Τσίπρα, τότε…

… Τότε αν υποθέσουμε ότι το κινάλ από τα 13 πάει στα 18, συν 5 μονάδες  αυτό σημαίνει ότι ο Σύριζα από τα 21 θα κατέβει στο 18, μείον 3 μονάδες. Και να, που στήνεται το ντέρμπυ Τσίπρα- Ανδρουλάκη. Και λέγε εσύ ποιος από τους δυο είναι ο Τσιτσιπάς και ποιος ο Τζόκοβιτς.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΜΠΑΛΑ, ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ