ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ 1821 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Αυτή την περίοδο είναι η χειρότερη για την κυβέρνηση. Είναι στα στριμόκωλα. Στα σχοινιά κολλημένη και την βαράνε οι της αντιπολίτευσης. Κι όμως, για πλάκα ο Μητσιοτάκης έχει στο παντελόνι ένα 33-34%. Αυτό μας λένε τα γκάλοπ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο κόσμος δεν έχει εμπιστοσύνη στον Τσίπρα.

Στα πιο δύσκολα είναι η κυβέρνηση και ο σύριζας δεν παίρνει επάνω του. Κι αντί να παίξει σοβαρά και υπεύθυνα ο Τσίπρας, δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη. Ζητάει… εκλογές. Αστεία πράγματα. Και αλά… Παπανδρέου υπόσχεται με το που θα επιστρέψει θα κάνει… αλλαγή. Ο παλαιοκομματικός!

Ξεκάθαρο ότι ο Τσίπρας απευθύνεται στο πιο χαμηλό επίπεδο του κόσμου. Δεν έκανε αλλαγές ως αριστερός 4,5 χρόνια και μέσα στα πλαίσια της καραδεξίας Ευρώπης, που την αποδέχεται πλέον ολοκληρωτικά , εξαγγέλλει… αλλαγή χωρίς να είναι συγκεκριμένος.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη θίγει κάποιους ο αρχηγός κόμματος που απειλεί αλλαγές, με ένα έστω μέτρο που προτείνει. Ο παλαιοκομματικός Τσίπρας κάνει αντιπολίτευση και μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει ούτε μια πρόταση. Περιορίζεται στην τακτική των πολιτικάντηδων από την εποχή μετά το 1821. Η κυβέρνηση απέτυχε, ψηφίστε εμένα να τα κάνω καλύτερα.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ