Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ''ΠΟΡΝΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ''

 
Σαματάς μεγάλος για τα σκάνδαλα των πρωθυπουργών. Πρώτο τραπέζι στην πίστα των μμε τα πάρτυ σε μέρες πανδημίας του Μπόρις Τζόνσον, του λεγόμενου συντηρητικού κόμματος. Και επειδή είναι στην επικαιρότητα τα ''πορνό εκδίκησης'' θυμήθηκα μια σχετική ιστορία με τον Γκόρντον Μπράουν, πρωθυπουργό της Βρετανίας, του λεγόμενου εργατικού κόμματος αυτός.
Personal trainer. Ο προσωπικός γυμναστής. Αυτός που καθοδηγεί και παρακολουθεί την εκγύμναση του πελάτη, του «μαθητή» του, ο οποίος είναι η Μαντόνα, ο Μπράντ Πητ, ένας πρωθυπουργός, ένας μεγιστάνας των μπίζνες. Κανείς δεν ξέρει τι παίζει μεταξύ τους, τι συμβαίνει στις πολύ προσωπικές τους στιγμές. Και μέχρι που φθάνει η «συνεργασία» τους.
Ο Σκωτσέζος Gordon Brown αντικαθιστά στην πρωθυπουργία τον Τόνυ Μπλέρ από το 2007 μέχρι το 2010. Αρχές του 2009 ξεκινάει γυμναστική με κάποια Μίλυ Ντόμπυ, 42χρονη γυμνάστρια, ο ορισμός του αδίστακτου ατόμου, η οποία σεξουαλικά τα έκανε όλα, και με άνδρες και με γυναίκες πελάτισσές της. Είναι και σε ποιον ή ποια θα πέσεις. 
Η Ντόμπυ (φώτο) είχε πιάσει στα πράσα τον σύζυγό της με γυμνάστρια, τον χώρισε και τράβηξε το δικό της δρόμο, ποντάροντας στα προσόντα της αλλά και ικανοποιώντας τις ανομολόγητες επιθυμίες της.Κατάξανθη, βλέμμα σκληρό και παγωμένο, χέρια στιβαρά, ικανή να δίνει στην, στον πελάτη αυτό που πραγματικά επιδιώκει. Τη χαλάρωση. Να «φτιάχνει» τον πελάτη πριν αυτός ξεκινήσει την ημέρα του. Μιλάμε για πρόσωπα της εξουσίας και του χρήματος.
Τελικά, ο γεννημένος Φεβρουάριο του 1951 Γκόρντον Μπράουν, παντρεμένος από το 2000, ήταν ένα θύμα της Μίλυ. Κάνανε ό,τι κάνανε, κι εκείνη βιντεοσκοπούσε τα πάντα. Τις ερωτικές σκηνές με τον τότε πρωθυπουργό της Αγγλίας Γκόρντον Μπράουν. Το πράγμα αποκαλύφθηκε, αλλά δεν βγήκε στον αέρα κάποια κασέτα. Η περιβόητη Μίλυ δεν είχε τα άντερα να τα βάλει με πρωθυπουργό, αλλά και ο πρωθυπουργός δεν της είχε φερθεί άσχημα. 
Η Μίλυ Ντόμπυ είχε δηλώσει στα μέσα: «Μεγάλη μου τιμή που με επέλεξε ο πρωθυπουργός, στον οποίο φέρομαι όπως σ’ όλους τους πελάτες μου. Νομίζω ότι τον βοηθούσα και είμαι ευχαριστημένη γι’ αυτό..., με το πρόγραμμά μου ήταν σε θέση να ασκεί καλύτερα τα καθήκοντά του».
Διαβαστε ακομα:

ΗΜΟΥΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ