ΕΝΑΣ BISEXUAL ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Ρασπούτιν, έχοντας πιο μεγάλη περιουσία από τους Ρομανώφ, ήταν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στην Ρωσία. Λένε πως ήταν και ομοφυλόφιλος. Το όνομα του Felix Yusupov, και σήμερα θα μάθουμε όλη την συναρπαστική ιστορία της ζωής του.

 Όλοι πίστευαν (και έλεγαν) ότι είναι ομοφυλόφιλος, αλλά ο ίδιος στα απομνημονεύματα του “Lost Splendor” (Χαμένο μεγαλείο) δεν το ξεκαθάρισε. Πιθανά να ήταν bisexual, αν και όλη του η ζωή ήταν καλυμμένη από ένα μυστήριο.
 
 Ο πρίγκιπας Felix Felixovich Yusupov γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1887 και πέθανε 27 Σεπτέμβριος 1967 σε ηλικία 80 ετών. Ρώσος αριστοκράτης από πάμπλουτη οικογένεια και έγινε γνωστός, αρχικά γιατί ντυνόταν με τις ρόμπες και τα βαρύτιμα κοσμήματα της μητέρας του, για το ότι τον πάντρεψαν με την μοναδική ανιψιά του Τσάρου Νικολάου Β' Irina και για το ότι δολοφόνησε τον Grigori Rasputin.
 
 Πατέρας του ήταν ο κόμης Elston, οποίος παντρεύτηκε την Zinaida Yusupova κληρονόμο μιας αμύθητης περιουσίας. Όρος της συζύγου του ήταν να πάρει το επώνυμο της για να μην χαθεί το όνομα Yusupov. Έτσι λοιπόν ο πατέρας του έλαβε τον τίτλο και το επώνυμο της συζύγου του στις 11 Ιουνίου 1885, ένα χρόνο μετά τον γάμο τους.
 
 Η οικογένεια Yusupov είχαν στην κατοχή τους τέσσερα ανάκτορα στην Αγία Πετρούπολη, τρία ανάκτορα στη Μόσχα, 37 τεράστια κτήματα σε διάφορα μέρη της Ρωσίας, ορυχεία άνθρακα και σιδηρομεταλλεύματος, εγκαταστάσεις και εργοστάσια, αλευρόμυλους, κοιτάσματα πετρελαίου στην Κασπία Θάλασσα κτλ. κτλ. Το ζευγάρι απέκτησε δύο γιους. Τον πρίγκιπα Nicholas και τον πρίγκιπα Felix. Δύο αγόρια εντελώς…
Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr