Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

 

Η Μαίρη Συνατσάκη, ένα κορίτσι β’ εθνικής στην τηλεόραση, θα την βάλω στην α’ εθνική όταν πάρει δική της εκπομπή, άλλαξε τα μαλλιά της. Όπως το διαβάζεις. Άλλαξε μαλλί στο κεφάλι, περιττό αυτό, στο κεφάλι είναι τα μαλλιά, κι αυτό το… γεγονός πέρασε στη δημοσιότητα. Δεν αγνοήθηκε από τα μέσα.

Το ίδιο όταν η Ιωάννα Τούνη φορέσει καινούργιο μαγιώ ή βγει για shopping. Είναι ρεπορτάζ αυτά που δεν αγνοούνται, ακόμα και από σοβαρές και ημισοβαρές σελίδες στο διαδίχτυο. Στο ίδιο μοτίβο πια και ο Παύλος Πολάκης, ο πρώην υπουργός του Σύριζα. Συναγωνίζεται στο influence marketing κάθε μοντέλα, παρουσιάστρια και σία.

Ποια είναι στο φινάλε η κάθε Συνατσάκη και η κάθε Τούνη μπροστά στον βαρύμαγκα της αριστεράς- αριστεράς, όχι της ψευτοαριστερας του Τσίπρα. Κάτι βρίσκει κάθε μέρα ο Πολάκης για να δηλώσει την παρουσία του στα μμε. Τι, δηλαδή, μόνο η Τούνη και η Συνατσάκη θα κάνουν τη φιγούρα τους.

Στην ''δεύτερη αριστερά'' θα κρατικοποιήσουμε την ΔΕΗ και τουλάχιστον μια τράπεζα. Αυτό είπε ο Πολάκης, ο νέος αρχηγός του Σύριζα. Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ποια δεύτερη φορά; Αυτό το λες αν υπήρξε ''πρώτη φορά αριστερά''. Και γιατί μόνο την ΔΕΗ, και να μην κρατικοποιήσει και την ΕΥΔΑΠ. Να φύγει και από το ΝΑΤΟ, Να καταργήσει τα ιδιωτικά κανάλια. Ένα σωρό πράγματα να κάνει αν ξανακερδίσει τις εκλογές, για να βάλει τη χώρα στα αριστερά. Προς το παρόν ο influencer Πολάκης τρέχει να ξεπεράσει την Ιωάννα Τούνη.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΗΔΕΣ