ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΕΚΛΑΜΑΔΟΡΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ''ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ''

 
Η κυβέρνηση Τσίπρα, αφού έριξε τα μπετά στην Ελλάδα για να θεμελιωθεί η αριστερά, να πάρει η χώρα πολιτική πορεία προς αριστερά, έβαλε μπροστά να λύσει το ''Μακεδονικό''. Το ''Σκοπιανό'' ζήτημα, δηλαδή. Ένα ανύπαρκτο θέμα. Και έγινε σε κάποιο χωριό της Φλώρινας η περιβόητη ''Συμφωνία των Πρεσπών'', που ισχύει από τις 12 Φεβρουαρίου σα σήμερα το 2019.. 
Όταν είναι κάτι αντεθνικό, όταν είναι ένα αγγούρι που εξυπηρετεί ξένα, όχι ελληνικά συμφέροντα, το ίδιο γίνεται. Το φίδι από την τρύπα καλείται να το χρεωθεί μια αριστερή κυβέρνηση. Και επειδή δεν εκλέγονται αριστερά κόμματα στην Ελλάδα, τη βρωμοδουλειά την αναλαμβάνουν εργολαβία οι αποκαλούμενες ''προοδευτικές'' η ''δημοκρατικές'' κυβερνήσεις. Φως φανάρι σ' όποιον διαβάζει Ιστορία.
Πέσανε πολλά φράγκα για να περάσει στα μαλάκα η ''Συμφωνία των Πρεσπών''. Σε ΜΜΕ και πολιτικούς, και διάφορους άλλους σκόρπιους, όλοι χαρτζηλικώθηκαν για να δουν θετικά το έργο. Πως αλλοιώς να δικαιολογήσουν την… εθνική επιτυχία, τον διπλωματικό... θρίαμβο της κυβέρνησης;
Οι ξένοι πληρώνουν! Μια ζωή, από το 1821 χαρτζηλικώνουν εκδότες δημοσιογράφους, πολιτικούς, ιστορικούς, “προσωπικότητες” της δημόσιας ζώνης για να τα λένε έτσι κι όχι αλλοιώς.
Ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ στο Σκοπιανό; Δεν την είπε κανένας! Ούτε σε μια αράδα δεν θα τη βρεις στα αμέτρητα γραφτά σχετικά με το ζήτημα. Από ελληνικής πλευράς δεν έλυσε κανένα πρόβλημα. Εμείς, άλλωστε, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα για να επιλυθεί με την προδοτική ''Συμφωνία των Πρεσπών''

Ας δεχτούμε το απίθανο. Ότι αυτό που έκανε ο Τσίπρας είναι, και θα αποδειχθεί στο μέλλον, καλό για την Ελλάδα. Γιατί το διέπραξε, όμως; Όχι, βέβαια, επειδή ενδιαφέρεται για την Ελλάδα. Ούτε συμφώνησε στο “Μακεδονικό” διότι ήταν… δέσμευση του Σύριζα στον ελληνικό λαό. Μη λέμε μαλακίες. Τότε, γιατί; Οι ξένοι ήθελαν τη συμφωνία Ελλάδος - Σκοπίων. Να, γιατί ο πρώην πρωθυπουργός με το άλλοθι ότι... υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα, έγινε και σ’ αυτή την περίπτωση εντολοδόχος των ξένων. Αυτή είναι η αλήθεια.

Διαβαστε ακομα:

ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΣΠΕΡΝΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ