Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΡΝΤΕ ΤΟΥ

 
Αυτός που χάνει στις εκλογές στις ΗΠΑ επιτόπου βγαίνει εκτός γηπέδου. Εξαφανίζεται. Ψάχνεις να τον βρεις και δεν υπάρχει πουθενά. Αυτό συμβαίνει στην Αμερική. Ακόμα και ο εκλεγμένος πρόεδρος, ακόμα κι αυτός που θα κάνει δυο τετραετίες στο Λευκό Οίκο, όταν λήξει η θητεία του παύει να παίζει ρόλο πολιτικό. 
Τον Κλίντον π.χ. ή τον Ομπάμα, όταν αποσυρθούν από την πολιτική σκηνή, έχουν τελειώσει. Σπάνιο, σπανιότατο να κάνουν μια πολιτική δήλωση. Αφού πλέον δεν είναι τίποτα. Και όποιος είναι πρώην πρόεδρος, είναι τίποτα..
Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι η μεγάλη εξαίρεση. Ο βαψομαλλιάς δεν βάζει γλώσσα μέσα. Παίζει πολιτικά σαν Έλληνας αρχηγός κόμματος. Κάνει αντιπολίτευση μπαλκονιού, λες κι αύριο θα προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές. Κάτι απίθανο στις ΗΠΑ. Οι κάλπες στήνονται κάθε τέσσερα χρόνια, βρέξει χιονίσει και την πρώτη Τρίτη Νοεμβρίου. Οι εκλογές θα γίνουν στις 5 Νοεμβρίου 2024. Είναι θεσμός, δεν χρειάζεται να το αποφασίσει κανένας.
''Αν ήμουνα εγώ πρόεδρος θα βλέπατε τι θα πάθαινε η Ρωσία''. Κάτι τέτοια λέει ο Δονάλδος Τραμπ. ''Με το φυτό τον Μπάιντεν η αντίδραση των ΗΠΑ ήταν της πλάκας απέναντι στον Πούτιν''. Καραγκιόζης σκέτος, κάνει παιχνίδι πίσω από τον μπερντέ του και ελπίζει όταν είναι 78 χρονών να ξανακερδίσει τις εκλογές μετά από 32 μήνες.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ''ΞΕΧΑΣΑΝ'' ΤΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΗΡΩΙΝΗ