Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ… ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

 

Όλος ο πλανήτης έχει στριμώξει οικονομικά την Ρωσία του Πούτιν και ο τσάρος λέει ''Θα βγούμε πιο δυνατοί, δεν φοβόμαστε την Δύση, θα δώσω αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις''. Λέμε τι συμβαίνει, μάλλον τι λέει ο τσάρος, δεν γράφουμε σενάριο σε σήριαλ για ελληνικό κανάλι.

Αυτό είναι το έργο. Να λέει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Μπουκάρει σε ξένη χώρα ο ρωσικός στρατός και ο Πούτιν καταγγέλλει την... παράλογη αιματοχυσία. Θέατρο του παραλόγου; Κανένα θέατρο, πραγματικότητα είναι. Δεν είναι ηθοποιός ο Πούτιν, να παίζει ρόλο. Είναι πρωταγωνιστής αληθινής ζωής. Και καταδικάζει την αιματοχυσία που προέρχεται από την ρωσική εισβολή. Όχι την εισβολή δυτικής χώρας στη Ρωσία.

''Δεν έχουμε σκοπό να καταλάβουμε την Ουκρανία'' λέει στα σοβαρά βέβαια ο Πούτιν. Είναι δυνατόν να λέγεται αυτό και να μη λέγεται στα αστεία, χιουμοριστικά, για πλάκα, να διασκεδάσουμε; Ναι, είναι δυνατόν. Έτσι παίζεται το πράμα επικοινωνιακά. Απ’ όλους! Δυτικούς, ανατολικούς, δυνατούς, αδύνατους. Όλοι στο παραμύθι.

Σημασία δεν έχει αν η αλήθεια και το δίκαιο είναι με τον Πούτιν. Αυτό που αξίζει να σημειώσει κανείς με την ευκαιρία είναι ότι ο καθένας επικεφαλής χώρας, μικρής και μεγάλης, κατάμουτρα κάνει το μαύρο άσπρο, και το ανάποδο. Κι αυτό είναι αποδεκτό από τον αντίπαλο.

Λυγίζει η ρωσική οικονομία με τα μέτρα των δυτικών και ο Πούτιν θα στείλει στη φυλακή όποιος τον ρωτήσει ''Που θα τα βρεις τα λεφτά για να κάνεις αυξήσεις;'' ή ''Έπρεπε να ανοίξεις πόλεμο με τα αδέλφια μας τους Ουκρανούς για να μοιράζεις επιδόματα;''.

Διαβαστε ακομα:

ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ