ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥΤΙΝ

 
Ο Ερντογάν κουνάει, παρακουνάει την ουρά του. Αυτό δεν είναι τόσο ανησυχητικό όσο το άλλο. Ότι οι Ευρωπαίοι, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, για να ξέρουμε τι λέμε, έχουν προειδοποιήσει τον Τούρκο βαρύμαγκα, τι θα πάθει αν κάνει την τρέλα σε βάρος της Ελλάδος. Από μια άποψη οι σύμμαχοι της Ελλάδος, που τυχαίνει να είναι και της Τουρκίας σύμμαχοι, έχουν υποχρέωση να πουν στον Αλή Πασά Ερντογάν  ποιες κυρώσεις τον περιμένουν. Να το πουν δημοσίως και επισήμως, ώστε να το μάθει και ο κόσμος. Η Ευρώπη όλη, και ο πλανήτης όλος.
Αυτό που έπρεπε να κάνουν και στον Πούτιν πριν μπουκάρει στην Ουκρανία. ''Βλαδίμηρε, έτσι και την κάνεις, θα σου ξηγηθούμε αλμυρό φυστίκι, τελεία και παύλα''.
Κι εδώ γεννάται το ερώτημα. Ο Πούτιν θα έκανε τη δουλειά στην Ουκρανία αν γνώριζε πως θα έχανε. Έτσι είναι. Αποτυχημένη είναι η εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία. Κάθε μέρα που περνάει είναι σε βάρος της Ρωσίας. Η εθνική ομάδα της Ουκρανίας είναι πρώτη στον όμιλο της, παραλίγο να προκριθεί στο μουντιάλ, ο κόσμος πάει στις παραλίες και κάνει μπάνιο, στις ντίσκο να χορέψει, στα μπαρ να ρουχλιάσει.
Λοιπόν; Θα είχε βάλει μπροστά να πατήσει την Ουκρανία ο Πούτιν αν ήξερε ότι θα έπιανε καλοκαίρι, τέταρτο μήνα κι ακόμα είναι εκτός περιοχής στην εστία της Ουκρανίας;
Διαβαστε ακομα:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΑΣ ΒΙΟΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ