Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΟΒΑΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΕ... ΒΑΡΙΕΤΕ

 
Δεν γίνονται αυτά ούτε στο σινεμά. Μόνο στο σινεμά γίνονται, αλλά να τα παίζει μια κινηματογραφική ιδιοφυία, σαν τον Τσάρλυ Τσάπλιν (1889 - 1977 ή τον τεράστιο, τον μέγα Σταν Λώρελ (1890 - 1965), τον σύντροφο του ''Χοντρού'',Άγγλος κι αυτός, όπως ο ''Σαρλώ''. Ο Πούτιν το τερμάτισε. Για τον Ρώσο ο λόγος. Μπουκάρησε στην Ουκρανία, πιάνει τετράμηνο και είναι στην απ' έξω, και το 90% του πλανήτη ενάντια του, και είπε τη μεγάλη κουβέντα. 
- Όπου να 'ναι, σήμερα αύριο θα τα βρούμε με την Ουκρανία και όλα θα είναι σα να μην έγινε τίποτα.
Μπαίνεις στο σπίτι του αλλουνού, γκρεμίζεις δυο τοίχους, σχίζεις δυο-τρία χαλιά, ξαπλώνεις μια γριά κι ένα γέρο, και μετά λες, θα σταματήσω, δεν σκοτώνω άλλο, μην ανησυχείτε...
Το άλλο; Α, το άλλο είναι που είναι από τα άγραφα. Κι αυτό δεν έχει τολμήσει ποτέ να το αρθρώσει στο παρελθόν. Ο Πούτιν, λοιπόν, αναγνώρισε ότι Νο1 δύναμη στον κόσμο είναι οι ΗΠΑ. Και οφείλουμε να το σεβόμαστε αυτό. 
Κάνει πλάκα ο Ρώσος; Τον Αυλωνίτη παριστάνει σε καλοκαιρινή επιθεώρηση στο Περοκέ και τον Χατζηχρήστο. Σε καμιά περίπτωση. Δεν καταλάβατε. Ο τσάρος συνεχίζει να κάνει προσωπική επίδειξη δύναμης, τόσο παγκόσμια, όσο και στο εσωτερικό της μεγάλης χώρας του. ΕΓΩ αποφασίζω. ΕΓΩ κάνω την εισβολή στην Ουκρανία, ΕΓΩ την σταματάω, ΕΓΩ δεν έχω κανένα πρόβλημα να μπει η Ουκρανία στην Ενωμένη Ευρώπη. ΕΓΩ λέω αυτά που λέω υπέρ ή κατά οποιουδήποτε. Και κάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ πολιτική, όχι εθνική, όχι αντιευρωπαίκή, όχι αντιαμερικάνικη.
Στη φώτο ο Πούτιν σε ρόλο Σαρλώ, δίπλα στο αγοράκι που παίζει την Ουκρανία
Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ... ΦΩΤΙΕΣ