ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

 
Η δολοφονία του ενοχλητικού γίνεται για δυο λόγους. Είναι απαραίτητη, και δεν φταίει ο φονιάς. Ο πληρωμένος κι αυτός που τον πλήρωσε να κάνει τη βρωμοδουλειά. Το πρώτο, βέβαια, να βγει από τη μέση ο στόχος, να σταματήσει να ενοχλεί. Το δεύτερο, και το πιο σημαντικό, αυτό που περισσότερο βαρύνει να αποφασιστεί η δολοφονία, είναι να τρομάξουν οι... άλλοι. Οι όποιοι άλλοι είναι ενοχλητικοί ή πιθανόν γίνουν ενοχλητικοί.
Από τότε που ο Πούτιν μπήκε στην Ουκρανία δολοφονήθηκαν έξι Ρώσοι ολιγάρχες. Τι... σύμπτωση! Ο Πούτιν δεν παραδέχεται ότι αυτός έδωσε την εντολή, αλλά δεν είναι κορόιδο να βγάζει εντελώς απ' έξω την ουρά του. Θέλει να τον υποψιάζονται. Τι, δηλαδή; Να καθαρίζει κόσμο τζάμπα, και μιλάμε Ρώσους μεγιστάνες, και να μην του χρεώνουν τις ''αυτοκτονίες''; Αν ήταν έτσι δεν θα τον φοβόντουσαν. Στη φώτο ο 62χρονος Ρώσος μεγαλολιγάρχης Γιούρι Βορόνωφ, έκτος στη λίστα που τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι.
Αντιληπτό ότι ο ολιγάρχης διαθέτει σε πολύ υψηλό βαθμό προσωπική ασφάλεια από τον μέσο επιχειρηματία. Κι όμως όταν χρειάζεται να δράσουν οι εκτελεστές της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών, τότε πάει περίπατο η προστασία από τις έμμισθες ντουλάπες του ολιγάρχη. Μην πω, ότι αν πάρουν το ''μήνυμα'' οι σωματοφύλακες του μεγιστάνα, κάνουν στην πάντα έρχεται ο Λοσάντα.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ποτέ δεν θα δώσει εντολή να ''αυτοκτονήσει'' στη μπανιέρα του ή στην εξοχική του βίλα ένας Αμερικάνος πολυδισεκατομμυριούχος. Είναι παιδί του κατηχητικού ο πρόεδρος; Αυτή είναι η διαφορά της Αμερικής με την Ρωσία, Σοβιετική χθες ή ομοσπονδιακή σήμερα. Και στις ΗΠΑ υπάρχουν εταιρείες δολοφόνων, και άριστα εκπαιδευμένοι είναι οι άγνωστοι εκτελεστές με τους οποίους συνεργάζονται η CIA , η DIA, το FBI και σία. 
Ο πρόεδρος της Αμερικής δεν είναι μαλάκας να ζητήσει για πάρτη του να δολοφονήσουν κανένα, διότι δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν. Κατά 99% κάποια στιγμή, αύριο μεθαύριο, θα δει το έργο σε αποκάλυψη εφημερίδας. Ή κάποιος κρατικός μυστικός πράκτωρ θα το μπουμπουνίσει στον αέρα. Στην Ρωσία πριν προλάβει να ''μιλήσει'' κάποιος τον έχουν στείλει στο στόμα του καρχαρία.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ... ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ