ΠΑΝΤΑ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

 
Δεν τον βλέπεις, μόνο τα πατούμενα φαίνονται στη φωτογραφία. Και αφού δεν τον βλέπεις, δεν ξέρεις ποιος είναι δεν τον κρίνεις. Αν, όμως, ο άγνωστος πάει προς τα αριστερά είναι καλός. Αν επιλέξει το δρόμο προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς τα δεξιά, τότε δεν είναι είσαι σίγουρος πως έχεις να κάνεις με καλό.
Αυτή είναι η ιστορική διαφορά του αριστερού με τον δεξιό. Η ταμπέλα του αριστερού στους αιώνες των αιώνων υπερέχει. Ο καλός, ο ηθικός, ο ποιοτικός είναι ο αριστερός. Αυτός, όχι ο δεξιός, αγαπάει τον λαό. Και ενδιαφέρεται για τους πολλούς. Ο δεξιός κοιτάει μόνο την πάρτη του.
Η γυναίκα έχει δώσει αγώνα να πείσει ότι ο πατέρας της ήταν αριστερός, Κακώς τον θεωρούν χουντικό, συνεργάτη της δικτατορίας. Ποτέ δεν θα συνέβαινε το κόντρα έργο. Μια κόρη, δηλαδή, μια σύζυγος να μας πει ότι ο πατέρας της, ο σύζυγος της ήταν δεξιός και κακώς τον δυσφημούν μετά το θάνατο του ως αριστερό.
Αυτή είναι η διαφορά των δυο ταμπέλων. Ο αριστερός είναι αγωνιστής, ο δεξιός ατομιστής. Κι αυτό το σούπερ ντούπερ παραμύθι δεν αλλάζει.
Διαβαστε ακομα:

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ