Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ... ΔΙΑΦΟΡΑ

 
Να είμαστε δίκαιοι. Από τότε που η Ρωσία μπούκαρε στην Ουκρανία, πέρασε κιόλας πεντάμηνο, τον Πούτιν τον ανεβάζουν και τον κατεβάζουν Χίτλερ. Ότι είναι ο νέος Χίτλερ. Δεν λέω, έχει μια βάση αλήθειας αυτό. Αφού μπήκε σε ξένη χώρα πρώτον, δεν έχει καμιά δικαιολογία, ό,τι και να λέει ο Ρώσος και, δεύτερον, μοιάζει με τον Χίτλερ.
Αυτό έκανε και ο Γερμανός. Προετοιμάστηκε πολεμικά κι άρχισε να παίρνει τη μια χώρα μετά την άλλη. Πολωνία, Αυστρία, Γαλλία και δεν κρατιότανε με τίποτα. Ο Πούτιν τι κάνει; Χίτλερ, αλλά έχει στυλ διαφορετικό.
Αν ζούσε σήμερα ο Αδόλφος θα πάθαινε κατάθλιψη. Επειδή αυτός ενήργησε ''βάρβαρα'', στα ίσα, τα έβαλε μ' όλους, δηλαδή εντελώς αντίθετα από τον ''πράο'' Πούτιν. Ο Χίτλερ ήταν οργιώδης, φωνακλάς, έπαιζε με ανοικτά χαρτιά. Ο δε Πούτιν εμφανίζεται ήρεμος, γαλήνιος και έχει καταφέρει οι αντίπαλοι του να παίρνουν μέτρα... εναντίον τους. Ενώ ο Χίτλερ έπαιζε με τέτοιο τρόπο ώστε τελικά στράφηκαν όλοι εναντίον του, Ρώσοι και Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι έγιναν ένα.
Ο Χίτλερ έχασε και στα 56 του χρόνια αυτοκτόνησε. Και η Γερμανία βγήκε κατεστραμμένη από τον πόλεμο. Άσε ότι το 80% της νεολαίας της πήγε για βρούβες. Ο Πούτιν έφτασε στα 70, έχει ισχυροποιήσει τη θέση του στη χώρα του και η Ρωσία οικονομικά βγαίνει ανεβασμένη μετά τη μπούκα στην Ουκρανία. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ ΤΟΝ... ΓΡΑΦΕΙ