Ο ΑΦΩΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΒΡΗΚΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ

 
Από το 2004 μέχρι και το 2009 η Ελλάδα πήρε δάνεια 40 δις ευρώ. Αυτό δεν αμφισβητείται. Πρωθυπουργός ήταν ο Κώστας Καραμανλής. Ο απόλυτος υπαίτιος της καταστροφής της χώρας. Έρχεται καπάκι μετά ο Τζωρτζ, από το 2009 και το γλυκό, το δηλητήριο έδεσε. Αυτά δεν αμφισβητούνται. Να ξέρουμε τι λέμε.
Ο Χαρδούβελης τα είπε στα μουλωχτά. Η Ελλάδα αυτοκτόνησε. Υπέγραψε την καταδίκη της. Παραδόθηκε μοιραία με τόσα χρέη. Δεν έχει άλλη επιλογή παρά να βάλει το κεφάλι κάτω από το κοφτερό σίδερο που θα πέσει κατ' ευθείαν στο λαιμό της. Να έχεις έσοδα χίλια ευρώ δεν τρέχει κάστανο αν χρωστάς 50 χιλιάρικα στην τράπεζα. Αν μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει κονομάς πέντε χιλιάρικα, στις κάλτσες σου αν χρωστάς στην τράπεζα και εκατό χιλιάρικα.
Ποιος να δανείσει στην χρεοκοπημένη Ελλάδα; Μόνο τρελός για δέσιμο. Και πως να δανειστεί η χρεοκοπημένη Ελλάδα με τόκους τόσο υψηλούς; Θα πάει με το κεφάλι σκυφτό και παρακαλώντας στο ΔΝΤ. Να της περάσουν τη θηλειά στο λαιμό.
Και βγαίνει από την αφωνία ο ένοχος και... μίλησε. Τι μας είπε. Άπλετο φως στις υποκλοπές. Και τον πήρε το σύστημα Μητσοτάκη και έκανε του αλατιού τον 66χρονο τζάμπα μάγκα Καραμανλή. Δημοσιογράφοι αντικειμενικοί, κρυφά όργανα του πρωθυπουργού, αλλά και ανένταχτοι περιποιήθηκαν τον πρώην. Με συνέπεια αυτός να το μετανοιώσει που... μίλησε, και ουσιαστικά να κάνει πίσω.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΤΑΝ SHOW, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...