ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ... ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

Δεν λέει να σταματήσει η ντροπή. Κάθε χρόνο στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης είναι «θεσμός» να αμολάνε τις παπαριές τους, ειδικά με την ευκαιρία της ΔΕΘ και με τον πιο επίσημο τρόπο, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης και ο πρωθυπουργός. Να εκτίθενται, δηλαδή, εκτός από τα εμπορεύματα στα περίπτερα των εταιρειών και οι αρχηγοί των δυο μεγάλων κομμάτων.

Μεταξύ μας, χρειάζεται άντερα και θρασύτητα, πολιτικό τσογλανισμό, να πηγαίνει ο άλλος στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, να πει πράγματα που δεν πρόκειται να γίνουν. Και τον επόμενο χρόνο, πάλι στη ΔΕΘ, να πει άλλα φρέσκα παραμύθια.

Τον Ιανουάριο του 2015 ο Τσίπρας εξελέγη πρωθυπουργός. Προηγουμένως, τον Οκτώβριο του 2014 παρουσίασε το ''πακέτο του Σύριζα'', που θα εφάρμοζε με το που θα γινόταν κυβέρνηση. Τις έγραψε κανονικά τις εξαγγελίες του στην ΔΕΘ 2014.

Στη ΔΕΘ εμφανίζεται ο εκάστοτε πρωθυπουργός και με το στόμα δίνει, χαρίζει, γενικά ανακοινώνει τι πρόκειται να ισχύει μέχρι τις εκλογές!. Το νέο ''πακέτο'' θα προβλέπει λιγότερους φόρους και μετά τη λήξη της πρωθυπουργίας του.

Στο πέρασμα του από την Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, το 2017, ο Τσίπρας δήλωσε ότι στα νειάτα του ήταν παοκτσής και ευχήθηκε να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Της Ελλάδος το πρωτάθλημα, όχι της Μακεδονίας του σύντροφου Ζάεφ. Και οι παοκτσήδες του έκαναν δώρο φανέλα της ομάδας με το όνομα του Μπερμπάτωφ. Φέτος, απ' ό,τι ψιθυρίζεται θα του δώσουν σε μεγέθυνση, σε στυλ πόστερ, τη φώτο του Ιβάν να μπουκάρει με το κουμπούρι στο γήπεδο.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΤΑΝ SHOW, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...