Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ

 
Πόσους θα πάρει μαζί του; Αυτό ρωτάς για τον άνθρωπο που τουλάχιστον μέχρι τούτη τη στιγμή είναι δυνατός. Παντοδύναμος. Και δεν θέλει με τίποτα την άλλη στιγμή, από τη μια στιγμή στην άλλη, να βρεθεί στη ξεφτύλα. Ένας άνθρωπος σ΄αυτή τη φάση είναι επικίνδυνος. Τα παίζει όλα για όλα. Δεν υπολογίζει τίποτα. Κι όταν λέμε τίποτα, εννοούμε τίποτα. Οικογένεια, λεφτά, την ίδια του τη ζωή. 
Ο Πούτιν έφτασε στην κόψη του ξυραφιού. Στο έτσι και στο αλλοιώς. Στο ένα από τα δυο. Ή κερδίζει την παρτίδα, τη χαμένη πατρίδα, ή βγαίνει νικητής. Κι αν δεν βγαίνει νικητής, τότε Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των άλλων αλλοφύλων. Η κουβέντα του Σαμψών πριν γκρεμίσει το ναό των άπιστων Φιλισταίων.
Μια διαφορά. Για τον Πούτιν δεν υπάρχουν αλλόφυλοι, φιλόφυλοι και ξενόφυλοι. Αυτό που υπάρχει είναι μόνο ο ίδιος. Αν είναι δυνατόν! Να βαρέσει επιστράτευση στη Ρωσία. Το τελειυαίο του χαρτί. Ό,τι σκάσει η τράπουλα. Το επόμενο, αν το καλό χαρτί δεν του βγει, είναι να πατήσει το κουμπί με τα πυρηνικά. Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των άλλων αλλοφύλων...

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...