Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΣΤΑΤΕΥΣΗ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑ...

 
Ο Πούτιν έκανε επιστράτευση, όχι γενική, επιλεκτική, μερική, για να στείλει άλλες 300 χιλιάδες φαντάρια στον πόλεμο της Ουκρανίας, και μετά από αυτη την απόφαση όπου φύγει φύγει από την αγαπημένη πατριδα οι Ρώσοι. Τι να κάνουν, δηλαδή; Να πάνε να πολεμήσουν, και να σκοτωθούν, γιατί; Για να μεγαλώσει κι άλλο η Ρωσία του Πούτιν κι΄όχι η δική τους. 
Είναι και το άλλο, το πιο σημαντικό. Να πάνε στην Ουκρανία οι Ρώσοι για να περιορίσουν τους φασίστες και τους ναζιστές της Ουκρανία;. Άσε, ρε, Πούτιν, τα σάπια, σε ποιον τα λες. Τα λέει ο Βλάδίμηρος και γέμισε η Μόσχα από αφίσες στους δρόμους (φώτο), στα πλαίσια της προπαγάνδας να ανταποκριθούν οι Ρώσοι στην επιστράτευση.
Αυτό που γίνεται είναι ότι οι Ρώσοι την κοπανάνε, για να μην πάνε να πολεμήσουν στην Ουκρανία. Μέχρι τώρα έχουν φύγει από την Ρωσία τουλάχιστον 300.000, από τους οποίους οι 65.000 στις ευρωπαϊκές χώρες. 
Αυτά δεν ήταν στο πρόγραμμα. Τα παλιόπαιδα οι Ουκρανοί φταίνε για όλα. Αν καθόντουσαν καλά, αν ήταν στο Περάστε, σαν το σπίτι σας, ο φουκαράς ο Πούτιν δεν θα υποχρεωνόταν να επιστρατεύει στρατιώτες, κι αυτοί να την κοπανάνε δεξιά κι αριστερά. 
Διαβαστε ακομα:

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ