Ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ

 
Θωρώ έξυπνο άνθρωπο τον 50χρονο πρώην ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα. Έχει, βέβαια, την ευαισθησία να κάνει κοινωνικού τύπου παρεμβάσεις και να ενοχλεί. Κακώς. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα στη δημοκρατία. Ο καθένας έχει το δικαίωμα και το ελεύθερο να αμολάει τις απόψεις του. Τις όποιες απόψεις του.
Όταν κρίνω έξυπνο τον Τσιάρτα σημαίνει πως δεν τον κατατάσσω στους βλάκες ή στους γραφικούς. Τέλος πάντων, σε κάποιον που δημοσιοποιεί τις θέσεις του μόνο για να προκαλέσει. Να κερδίσει δημοσιότητα. Να γίνει ντόρος για πάρτη του.
Κι ακριβώς επειδή εκτιμώ έξυπνο και ισορροπημένο τον εν λόγω επώνυμο, έπεσα από τα σύννεφα με την πρόσφατη γνώμη του. Να ζητάει να τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ. Σα να ζητάει να καταργηθεί ο τάφος ενός πεθαμένου. Να μην υπάρχει ούτε σα νεκρός ο πεθαμένος.
Τι είναι το ΚΚΕ; Ένα κόμμα στη γωνία. Δεν ενοχλεί κανέναν, δεν απειλεί κανέναν, Ένα μικρομάγαζο είναι που έχει την αγωνία μην και ανέβει πάνω από το 5 - 5,5%. Βολεμένοι είναι οι επαγγελματίες του κόμματος στον Περισσό, δεν πάνε για κάτι παραπάνω.
Να ζητάει κανείς να τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ είναι παράλογο. Εκτός κι αν ο Τσιάρτας είναι στημένος από τους Κουτσούμπες. Να έβαλαν τον γνωστό αντικομουνιστή πρώην ποδοσφαιριστή να ζητήσει την παρανομία του κόμματος. Με σκοπό να βγει το ΚΚΕ από το λήθαργο του, και να διαμαρτυρηθεί ότι οι αντιλαϊκές δυνάμεις ζητάνε να βουλώσουν τη φωνή του λαού.
Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ