ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ Η ''17 ΝΟΕΜΒΡΗ''

 
Σήμερα σημαδιακή μέρα για την Ελλάδα της μεταπολίτευσης. Της περιόδου μετά την απόσυρση της δικτατορίας. Μεταπολίτευση τη λένε μέχρι να προκύψει ένα άλλο χοντρό υποτίθεται γεγονός και να ξεκινήσει μια άλλη φάση ιστορική και ξεχωριστή.
 
Να σημειώσουμε κάτι που αποφεύγουν να θίξουν οι καθωσπρέπηδες. Βεβαίως και υπήρχαν, όπως και συνεχίζουν να υπάρχουν, άνθρωποι που σιωπηρά βέβαια επικροτούσαν την επαναστατική δράση της «17 Νοέμβρη». Το λέω διότι έχω γνωρίσει δύο τέτοιους τύπους. Και είναι άτομα που δεν το βάζει ο νους σου ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι, σχεδόν σε κάθε κτύπημα της συμμορίας της 17 Νοέμβρη, αισθανόντουσαν να «συμπάσχουν» με τους τρομοκράτες.
 
Ένας απ’ αυτούς τους δύο κάθε χρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου κάνει πάρτυ με ούζα και γιορτάζει το απίθανο έργο του Οσάμα Μπιν Λάντεν να στείλει 4 αεροπλάνα αυτοκτονίας. Τα δύο να κόψουν σε μαρουλόφυλλα τους Δίδυμους Πύργους, το τρίτο να βαρέσει το Πεντάγωνο και το τέταρτο να στουκάρει στο Λευκό Οίκο. Το τελευταίο ανατινάχθηκε στον αέρα πριν πλησιάσει το στόχο του.
 
Έτσι που λες. Η ''17 Νοέμβρη'' έγραψε Ιστορία και είχε αποκτήσει θαυμαστές που δεν εκδηλώθηκαν ποτέ.  Άλλος τη βρίσκει με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, άλλος είχε για ομάδα του την «17 Νοέμβρη».
Διαβαστε ακομα:

ΜΟΥΣΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ Η ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ