ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

 
Η μοίρα του κομουνιστή. Του ιδεολόγου, για να λέμε τα πράγματα σωστά. Καμιάεξουσία όσο μαλακισμένη είναι. δεν θα πάρει στο κυνήγι τον χαβαλέ. Το ακίνδυνο άτομο, αυτόν που τα παίρνει όλα στην πλάκα. Εκείνον που δεν δίνει σημασία σκόπιμα ή όχι, φιλοσοφημένα κι όχι. 
Την πληρώνουν όσοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. Να τον φέρουν στα μέτρα τους. Στα πιστεύω τους. Κομουνιστές, ναζιστές, ιδεολόγοι των άκρων, όπως τους λένε.
Τον Οκτώβριο του 1917 έγινε η Επανάσταση στη Ρωσία και τελείωσε η εξουσία αιώνων των τσάρων. Λίγους μήνες μετά, συγκεκριμένα το 1918, ιδρύθηκε το ΚΚΕ στη χώρα μας με την ονομασία ''Σοσιαλιστικό''. Μετά από 19 χρόνια, το 1927, σα σήμερα 7 Δεκεμβρίου, ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά στην πολιτική Ιστορία της Ελλάδος μέτρα ενάντια στους κομουνιστές. Με σκοπό να περιορίσουν την κομματική τους δράση.  
Περιττό να αναφερθεί, ότι ο προπολεμικός Έλληνας κομουνιστής, όχι ο άξεστος και αγράμματος, αλλά ο αληθινά πολιτικοποιημένος χαρακτηριζόταν από μια θρησκευτικού και θυσιαστικού τύπου αφοσίωση στο κόμμα και απόλυτη ταύτιση, χωρίς αστερίσκους, με την ιδεολογία του, Καμία σχέση έχει με τον σύντροφο της μεταπολιτευτικής Ελλάδος.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ... ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ