ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ Η ΣΕΞΙΣΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Λέμε αυτή η γυναίκα έχει σεξουαλικότητα. Είναι σέξυ. Σημαίνει ότι προκαλεί τη σεξουαλική επιθυμία. Σε άνδρες, βέβαια, αλλά και σε γυναίκες, έστω κι αν είναι λεσβίες. Σεξουαλικότητα έχει και το bisexual άτομο. Σέξυ είναι και ο άνδρας που γίνεται αντικείμενο πόθου και σεξουαλικών φαντασιώσεων σε γυναίκες. Και σε άνδρες gay.

 

Απορώ τι βρίσκουν στον Αλέξη Τσίπρα και τον θεωρούν σέξυ. Άνδρα με σεξουαλικότητα. Κι όμως, κατά καιρούς ξένα περιοδικά τον πρώην πρωθυπουργό τον έχουν αδίστακτα χαρακτηρίσει σέξυ. Ως sexual, σεξουαλικό, και very sexual. Στη σχετική λίστα για τους πιο ελκυστικούς, σεξουαλικά ελκυστικούς πολιτικούς, ο Τσίπρας είχε βρεθεί πολύ υψηλά, ενώ ένα από τα τρία περιοδικά τον είχε τοποθετήσει στη Νο1 θέση.
 
Βλέπω τον Τσίπρα στις φωτογραφίες με τις πατούσες ανοικτά, τις μύτες των παπουτσιών του, η μια να κοιτάει απ' εδώ, η άλλη απ' εκεί, γενικά να μη μοιάζει για σέξυ, και σκέφτομαι που την βλέπουν τη σεξουαλικότητα του. Μη μπερδεύουμε την ομορφιά, αλλά και την κομψότητα. Άλλο αυτό, άλλο η ''τραβηκτικότητα'' σεξουαλικού τύπου.
 
Τελικά, όσο το σκέφτομαι συμφωνώ ότι πράγματι ο Τσίπρας είναι σέξυ. Όχι μόνον σεξουαλικός στη θέα, αλλά 
και ρέκορντμαν εραστής. Για τεσεράμισυ χρόνια είχε από κάτω μία χώρα ολόκληρη. Έναν λαό. Ο άνθρωπος δεν ήταν απλά γαμίκος, σεξομανής ήταν. Και βιαστής ακόμα. Αν λάβει κανείς υπ' όψιν πως ο κόσμος με δυσφορία δεχόταν το σεξουαλικό πάρτυ με τους φόρους του σύντροφου Τσίπρα.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ, ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ