ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΔΩΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 
Προτείνω στον ΟΠΑΠ να παίζει στοίχημα το ''Ποια κυβέρνηση θα υπογράψει το προσεχές μνημόνιο''. Η κτβέρνηση του Τσίπρα ή του Μητσοτάκη ή κάποιου άλλου. Το εν λόγω στοίχημα ακούγεται απίθανο μόνο σ' όσους δεν γνωρίζουν Ιστορία. Μόνο όσοι θεωρούν απίθανο η χώρα μας να ξαναβρεθεί σε κατάσταση στριμόκωλη κι όλοι οι πτωθυπουργοί, πρώην, νυν και μέλλοντες δεν έχουν θα αναγνωρίζουν καμιά ευθύνη, αφού άλλοι, όχι οι ίδιοι, θα φταίνε. 
Ο Τσίπρας το 2016 τέτοιες μέρες επισκέφθηκε τον Πανάγιο Τάφο στην Ιερουσαλήμ. Το διέπραξε κι αυτό. Και άσε να λέγανε κάποιοι ότι το παιδί δεν είναι καλά. Πρωθυπουργός της «αριστερής παρένθεσης» και δεν κώλωσε να μας δέσει χειροπόδαρα σε ένα ακόμα μνημόνιο; 
Γιατί το έκανε; Για να μας βγάλει από τα μνημόνια. Με το στόμα και τα σχίζεις άμα λάχει να ' ούμε, και τα υπογράφεις τα μνημόνια, όταν είναι για το καλό της Ελλάδος. Δεν κατάλαβα. Για το κακό της χώρας έγινε μνημονιακός ο πρωθυπουργός; Όχι, βέβαια. 
Δεν θα 'ναι ανέκδοτο αν αύριο δείτε τον Αλέξη Τσίπρα να ντυθεί άη-Βασίλης, από την παραμονή Χριστουγέννων. Να το δούμε κι αυτό.  Δεν έχει γίνει γνωστό τι δώρα θα κουβαλήσει. Και σε ποιους θα τα χαρίσει. Αν και τον έχω ικανό να παραστήσει τον άϊ Βασίλη με άδεια σακούλα στην πλάτη.
Μήπως ισχύει το άλλο. Να περιμένει αυτός το δώρο. Ο κόσμος ντυμένος άϊ Βασίλης να τον κάνει νικητή στις εκλογές. Ξανά πρωθυπουργό.
Διαβαστε ακομα:

ΕΤΣΙ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ