Η DISNEYLAND ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

 

Γράφει ο ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Έχουμε και τουν Κυριάκουν. Που δεν ξέρω και τι ακριβώς ζητάει στην δημόσια ζωή της χώρας, αφού με τέτοιες σπουδές αναρωτιέμαι γιατί δεν έανε δική του εταιρεία και δεν έχει εφαρμόσει ακόμα όλα τα μοντέλα που θέλει να εφαρμόσει σε εμάς. Θα μου πεις, αποφάσισε να γίνει πολιτικός. Δεκτό κι αυτό, που θα έλεγε ακόμα και μια φυσική ξανθιά. Δεν θέλει να κονομήσει από την δουλειά του. Θέλει να κονομήσουμε εμείς. Για να έχουμε υπηρέτριες πολιτικούς, λες και δεν μας φτάνουν οι γυναίκες μας.

Θέλουμε τον Μητσοτάκη, για να πάει να μιλήσει με τους έξω, ειδικά όσοι δεν είναι απασχολημένοι σε πορνό καταστάσεις, γενικώς – καλό αυτό. Αυτό που με έχει τρομάξει στον Κυριάκου είναι η τρομερή ευφράδεια του λόγου. Το πονηρό του βλέμμα, ότι τα ξέρει όλα, αλλά δεν τα λύνει μέχρι να πάει πιο ψηλά, και πως σαν όλους τους πολιτικούς πλέον έχει γραφεία σε οτιδήποτε είναι αντίπαλοι του Σεφερλή.

Για πρωινάδικα είναι πια οι πολιτικοί. Και δεν κατανοώ τους καναλάρχες που στέλνουν κάμερες στα υπουργεία. Θα κάνανε και οικονομία κλίμακας αν τα βλέπανε σαν νεκροταφείο που θέλουνε και φέρετρο.

Ου Κυριάκους λοιπόν, τα ξέχασε εκείνα με την ποιοτική,κι όχι ποσοτική απόλυση υπαλλήλων. Ο καράβλαχος δημόσιος υπάλληλος δεν εγκαλείται. Μας αρκεί που έχει το βλέμμα που διαφεύγει. Αλλά και το πνεύμα που θέλει ανάπτυξη. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΒΟΥΛΗ, ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΝΕΡΓΟΙ. Τι να το κάνεις το κράτος, όταν σκίζει η οικονομία; Φυσικά η ιδιωτική. Δημόσια δεν έχει αναφερθεί πουθενά. Τι να τους κάνεις τους πολιτικούς; Να γίνεις Ελβετία, που κανείς δεν ξέρει τον πρωθυπουργό;

Μην γίνουμε κι έτσι. Εδώ πρέπει να έχουμε τον ξένο αφέντη αλλά και τον τοπικό δημογέροντα. Όπως παλιά που ζήταγε ο σουλτάνος μια δραχμή και στο πόπολο έφτανε το χρέος, τριακόσιες. ΑΥΤΟ ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ με Μητσοτάκηδες, μετά και τους τυφλούς του Σύριζα. Έλα, ρε, Κυριάκο, έμπαινε, δεν υπάρχει αντιτετανικός ορός σε φαρμακείο κι έχει πετύχει η συνάντηση με Σαμαρά.

Φυσικά βρίσκουν και τα κάνουν. Στον πιο μαλάκα λαό που υπάρχει στον πλανήτη, κι ας έχει Ακρόπολη κι Αμφίπολη. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, κι ας νομίζει ότι κρατάει το σύμπαν. Μια ζωή μια Disneyland, σου παίρνει τα σώβρακα. Οι μαλάκες μιλάνε χωρίς να ξέρουν πού να πάνε την χώρα. Κι οι μαλάκες που ακόμα δεν έχουν κάνει ΕΔΕ, για όλους αυτούς τους μαλάκες που τους ψηφίζουνε. Πιστεύοντας οι μαλάκες, πως επειδή τους ψηφίζουνε μαλάκες, είναι και κάτι σπουδαίο.

Αυτή η ανακύκλωση ίσως και να φταίει. Τι σόι συντεχνία είμαστε; Σάμπως κι οι συνδικαλιστές δεν τρώνε ακραίες φωνές; Ποιος ο ρόλος των συνδικαλιστών; Και ποιος είναι ο ρόλος του Κυριάκου; Να χτυπηθεί με το σύστημα ή να παίξει μαζί του και να κάνει την κεντροδεξιά δεξαμενή ψήφων; Φιλάκια.

Διαβαστε ακομα:

ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;