ΤΟ ''ΝΑΙ'' ΤΟΥ GEORGE ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ!!!

 
Εδώ τελειώνεις. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να… καταλάβεις γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση, αυτή του Τσίπρα είχε αναλάβει να... λύσει το θέμα των Σκοπίων. Ο Γιώργος Παπανδρέου, για να μη ξεχνιόμαστε, είχε δηλώσει πως συμφωνεί με τη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ, Ε, αφού και ο ΓΑΠ ήταν με τις Πρέσπες, τα πάντα όλα… εξηγήθηκαν. Δεν έμεινε καμία απορία.
Η ''Συμφωνία των Πρεσπών'' έχει τεθεί σε ισχύ από το Φεβρουάριο του 2019 και επειδή είναι πολύ σημαντική έχει ξεχαστεί. Σκόπιμα! Θα αρχίσει να πονάει μετά από κάποια χρονάκια, αλλά τότε δεν θα υπάρχουν οι ένοχοι να την πληρώσουν.

Ο Γιώργος δεν είναι με τον Τσίπρα. Είναι μ’ αυτούς που έβαλαν τον συριζαίο να τα βρει με τον Ζάεφ. Ο άνθρωπος που οφείλει να κυκλοφορεί ως κατηγορούμενος, λέω για τον George, παραδίδει μαθήματα ηθικής και δίνει συμβουλές εθνικής συμφιλίωσης. Μιλάμε για τέρατα.

Το κόμμα του, αυτό το καφενείο που το είπαν ΚΙΝΑΛ και επειδή δεν τους έκατσε το ξαναείπαν ΠΑΣΟΚ, ήταν ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών. Και ο γιoς του Ανδρέα είναι υπέρ της συμφωνίας. Αυτό δεν είναι το χειρότερο.

Για να μην υπάρχει εθνικός διχασμός να πάμε πάσο στις Πρέσπες, είχε πει δημόσια ο πρωθυπουργός του μνημονίου. Ο γιώργος. Ο άνθρωπος που έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Νταηλίκι. Κι όμως, παριστάνει τον πολιτικό της… δημοκρατικής παράταξης. Ούτε οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ είχαν πάρει πρέφα τη συμφωνία του τότε πρωθυπουργού με το ΔΝΤ. Τόσο... δημοκρατικά ενήργησε ο της... δημοκρατικής παράταξης αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Ναι στη ''Συμφωνία των Πρεσπών'' για να μη γίνει εθνικός διχασμός, λέει ο Παπανδρέου. Αν είμασταν όλοι ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών θα κινδύνευε η εθνική ομοψυχία. 
Κι όμως, οι τύποι βγάζουν μεροκάματο.
Διαβαστε ακομα:
ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ