ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 
Ο Πολάκης εκτός Σύριζα. Αναμενόμενο. Ο γραφικός τύπος από τα Σφακιά είναι αυτό που είναι, δεν κάνει κωλοτούμπες. Δεν συζητάμε αν διαφωνεί ή συμφωνεί κανείς μαζί του. Μιλάμε δημοκρατικά. Μιλάμε πολιτικό. Και κομματικά. Ο 58χρονος γιατρός, πρώην υπουργός υγείας, δείχνει μια συνέπεια, όσο γίνεται μέσα στο μπάχαλο, κι αυτό δεν περνάει στην άκρη. Ο Τσίπρας και το κόμμα του συνεχώς μεταλλάσσονται, όλο και πιο στη συντηρητικούρα, με συνέπεια Σύριζα και Πολάκης να μοιάζουν η μέρα με τη νύχτα.
Ασφαλώς είμαι με τον Πολάκη. Ο άνθρωπος δεν με εκφράζει, πολύ περισσότερο αισθητικά, αλλά δεν παύει να είναι αυθεντικός σε μεγάλο βαθμό. Ειδικά μαζί του δεν μπαίνω καν στη διαδικασία του συμφωνώ ή διαφωνώ μ' ό,τι λέει και κάνει. Τον απορρίπτω απόλυτα. Δεν μου κάνει. 
Ο Πολάκης, όμως, είναι αυτό που ήταν. Κι αυτό που ήταν τον οδήγησε στον Σύριζα από το ΚΚΕ, το κανονικό ΚΚΕ, αυτό με έδρα τον Περισσό. Δεν είναι... άλλος ο Πολάκης, επειδή μπλέχτηκε κομματικά με τον Σύριζα, ένα κόμμα που δεν έχει σταματήσει να δεξιοφέρνει. Στην πραγματικότητα ο Σύριζα και ο Τσίπρας δεν δεξιοφέρνουν, απλά δίνουν καθημερινά εξετάσεις να πείσουν τον κόσμο ότι δεν είναι κόμμα της αριστεράς. Μη μας φοβάστε, είμαστε μια άλλη διάσταση της ΝΔ. Στο φινάλε δεν μας είδατε όταν γίναμε κυβέρνηση 4, 5 χρόνια; Είμασταν πιο φρόνιμοι από τους πασόκους και τους νεοδημοκράτες.
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΕΡΑ...