Ο ΙΒΑΝ ΞΕΧΑΣΕ (;) ΤΗΝ... ΑΠΕΙΛΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ

 

«Φοβάμαι μην κάνω το λάθος να ασχοληθώ με την ...πολιτική!» Το είπε σε δημοσιογράφους ο Ιβάν σε εκδήλωση στο Κρεμλίνο, Οκτώβριο του  2016. «Δεν θέλω να κάνω αυτό το... λάθος, να μπλέξω με την πολιτική». Το σωστό είναι να έλεγε ''Να μη...ξαναμπλέξω''     διότι ο άνθρωπος υπήρξε βουλευτής στην Ρωσία.

Για όσους τον ξέρουν από πολύ κοντά ο Ιβάν Σαββίδης είναι περισσότερο πολιτικός παρά επιχειρηματίας. Έγινε επιχειρηματίας αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να σκέπτεται πολιτικά. Και για να ξέρουμε τι λέμε, το «μικρόβιο» της πολιτικής κι’ όχι το ποδόσφαιρο τον έφερε στον ΠΑΟΚ. Και, επίσης, το μικρόβιο της πολιτικής τον έκανε να εμπλακεί στα μήντια. Στην αγορά εφημερίδων και καναλιού. Ο άνθρωπος είχε σχέδια, και δεν ήταν υποχρεωμένος σε κανέναν να τα...εξομολογείται.
Στην ίδια εκδήλωση στην Μόσχα, για την ελληνορώσικη φιλία, χαρακτηριστικά είχε πεί: «Λένε...διάφορα επειδή πήρα κανάλι. Σκεφθείτε να ασχοληθώ με την πολιτική...»
Ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε τον ΠΑΟΚ από το 2006, αλλά τότε δεν είχε συνέχεια το παζάρι διότι απαιτούσε και την ιδιοκτησία του  γηπέδου της Τούμπας από τον ιδιοκτήτη του, τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Τελικά έγινε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ το 2012. Γεννήθηκε στο χωριό Τσάλκα της Γεωργίας το 1959, σα σήμερα 27 Μαρτίου. Στο παρελθόν έκανε και πρώην πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας των Ποντίων.
Διαβαστε ακομα:

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ... 25 ΜΑΡΤΙΟΥ