Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΑΡΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

 
Είπαμε. Στις εκλογές λέγονται τερατώδη πράγματα. Κι αυτά που την προεκλογική περίοδο λέγονται με τον πιο σοβαρό τόνο κα ύφος, τα σημειώνουμε χωρίς την παραμικρή διάθεση να κατηγορήσουμε κανένα πολιτικό. Δεν είμαστε λαϊκιστές. Λαϊκισμός είναι να τα βάζεις με τον κομματάρχη και να μην ακουμπάς τον λαό, δηλαδή αυτόν από τον οποίο ζητάει τη ψήφο ο φουκαράς ο πολιτικός.
.Ο Ανδρουλάκης του ένδοξου και απέθαντου ΠΑΣΟΚ έδωσε ταπεινό μάθημα δημοκρατίας. Είπε πως ''Αν αποτύχω στις εκλογές θα θέσω τον εαυτό μου σε αξιολόγηση''. Το ανέκδοτο! Η ανοησία. Τι θα πει αυτό; Με πόσο τα εκατό στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ ο μεγάλος αρχηγός του μένει ευχαριστημένος; Πετυχημένος. Αυτά δεν το λέμε.
Αν πιάσει π.χ. 10% το κόμμα, το ηρωικό και πένθιμο, ο Ανδρουλάκης θα αποφασίσει προσωπικά ο ίδιος, δηλαδή δημοκρατικά, ότι πέτυχε ή απότυχε στη μάχη των εκλογικών χαρακωμάτων; Εγώ λέω πως και κάτω από δέκα τα εκατό ο Ανδρουλάκης είναι πετυχημένος. Όπως έχω κάθε λόγο να τον πω αποτυχημένο αν το ΠΑΣΟΚ πάρει και 12, και 14 και 17%.
Και στο φινάλε γιατί από το εκλογικό αποτέλεσμα του... δημοκρατικού κι όχι αρχηγικού ΠΑΣΟΚ να κρίνεται μόνο ο πρόεδρος του κόμματος; Οι άλλοι αγωνιστές της δημοκρατίας στο... δημοκρατικό κόμμα τι ρόλο παίζουν;
Διαβαστε ακομα:

ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ 'ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ''