Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ... ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

 
Ηλίας Κασιδιάρης, ετών 42, επιστήμων στη χημεία τροφών, ο μεγάλος νικητής των εκλογών πριν στηθούν οι κάλπες. Όλοι δουλεύουν για πάρτη του άλλοτε - όπως τον χαρακτηρίζουν- πρωτοπαλλήκαρο της Χρυσής Αυγής. Αν μιλάμε και ξέρουμε τι λέμε, ποια είναι η ουσία του πράγματος, ο Κασιδιάρης λίγο τον απασχολεί να θα του επιτρέψουν να λάβει μέρος το κόμμα του στις προσεχείς εκλογές. Τη ρεκλάμα που του έχουν κάνει, που συνεχίζουν να του κάνουν Μητσοτάκης, Τσίπρας και σία, δύσκολα να αποτιμηθεί σε εκατομμύρια ευρώ.
Λες και ο Κασιδιάρης με καταγωγή από την Μάνη, είναι ισότιμοςμε τους αρχηγούς των μεγάλων κομμάτων. Τράβηξε επάνω του ατέλειωτη διαφήμιση. Δεν έχει ξαναγίνει, χωρίς υπερβολή.Με τη σέσουλα και το ένα μετά το άλλο τα ρεπορτάζ για τη χάρη του Κασιδιάρη. Άρθρα, αναλύσεις, δημοσκοπήσεις, καταγγελίες, και ποιος δεν υπέγραψε την άποψη του αν πρέπει ή όχι να κατεβεί στις εκλογές ο Κασιδιάρης. Αν κινδυνεύει ή όχι η δημοκρατία από ένα φασιστικό κόμμα.
Άστους να λένε. Τι είναι η πολιτική; Πρώτα και πάνω απ' όλα διαφήμιση. Του χαρίζουν διαφήμιση και δεν χορταίνει ο Ηλίας Κασιδιάρης. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ... ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ