ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ... ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ

 
Ο άνθρωπος κάνει την πλάκα του και  τον παίρνουν στα σοβαρά. Πιθανόν να συμβαίνει το τούμπα έργο. Ο άνθρωπος να εκφράζεται πολιτικά, και πολύ πολιτικοποιημένα στα σοβαρά, και στα πολύ σοβαρά, και κάποιοι άσχετοι να τον παίρνουν στην πλάκα. Ό,τι κι αν παίζει σημασία έχει πως δημοκρατία έχουμε και ο καθένας νομιμοποιείται να κάνει πλάκα ή να παίρνει στα σοβαρά και την πιο φαιδρή κατάσταση. 
Ο κύριος Πωλ Ευμορφίδης είναι χρόνια πετυχημένος επιχειρηματίας και στα 65 του χρόνια αποφάσισε να... παρέμβει πολιτικά, λίγες μόλις μέρες πριν τις εκλογές. Με μια ποδηλατάδα! Υψηλού νοηματικού συμβολισμού. Αν κάποιοι πατριώτες δεν αντιλαμβάνονται το νόημα και την ουσία της πολιτικής παρέμβασης, αυτοί καθίστανται υπόλογοι, όχι ο ίδιος ο νεόκοπος αρχηγός κόμματος.
Σπουδαγμένος στο Μόναχο της Γερμανίας, παντρεμένος με Ολλανδέζα και πατέρας τεσσάρων παιδιών ο Πωλ Ευμορφίδης της πασίγνωστης επιχείρησης Coco-Mat και πλέον του αόρατου κόμματος ''Ευ'' διέπραξε τα δέοντα. Στην πολιτική, για να μη ξεχνιόμαστε, πρώτο λόγο έχουν οι πολίτες, όχι οι πολιτικοί. Αυτοί, λοιπόν, που θα ψηφίσουν θα κριθούν όχι ο Ευμορφίδης για τη χθεσινή ποδηλατάδα.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ