ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

 
Κάθε πρώτη του μηνός δίναμε 500 ευρώ για τα έξοδα; του κόμματος. Αυτό... καταγγέλλουν δυο βουλευτές του Βελόπουλου. Ακριβώς. Το κόμμα, όπως και να λέγεται, είναι του  Βελόπουλου. Έχουμε τρελαθεί και δεν ξέρουμε τι λέμε. Το κόμμα είναι προσωπικό. Ιδιοκτησία του τάδε και του  δείνα. Αυτή είναι η αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες δημοκρατικές.
Ο Βελόπουλος το έφτιαξε τοι κόμμα και με τα παραμύθια που αυτός έλεγε μπήκε στη Βουλή. Δεν υπάρχει στο χάρτη το κόμμα του Βελόπουλου επειδή μπήκαν στο κόλπο ο τάδε και η δείνα ως υποψήφιοι βουλευτές. Τον Βαρουφάκη ψηφίζει ή καταψηφίζει ο άλλος. Αυτόν ξέρει. Αυτός είναι ο μαγαζάτορας όσο το κόμμα αντέξει. 
Έτσι είναι. Τα μικρά κόμματα ποτέ των ποτών δεν θα γίνουν μεγάλα. Η μοίρα τους είναι γνωστή.  Κρατάνε μια-δυο εκλογικές αναμετρήσεις και μετά χαίρετε. Όσο, όμως, φτουράει το κόμμα, όσο κάποιοι μαλάκες το ψηφίζουν, δηλαδή το συντηρούν, αποτελεί ατομική περιουσία του ιδιοκτήτη, του κάθε Βελόπουλου.
Πεντακόσα ευρώ τσοντάρανε στο κόμμα οι εκλεγμένοι βουλευτές του Βελόπουλου; Λίγα, πολύ λίγα τους ζητούσε ο ιδιοκτήτης του κόμματος.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ ΓΚΑΛΟΠ!