ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Ο... ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΙΛΝΤ

 
Ο Μητσοτάκης κερδίζει πάλι τις εκλογές και πουλάει σεμνότητα. Η μαγκιά. Και σεμνός να μην είναι το γουστάρει ο άλλος. Δεν το 'ριξε στους πανηγυρισμούς. Και να πω ποιος το κάνει αυτό. Αυτός που δεν έχει σκοπό να δουλέψει. Ο πρωθυπουργός που είναι σίγουρος για τη επιτυχία του δεν έχει καμιά ανάγκη να παίζει θέατρο για να ικανοποιήσει τη καφρίλα της ομάδος.
Έτσι είναι. Οι χούλιγκαν του κόμματος θέλουν τον αρχηγό αρχιγκούλιγκαν. Να βγει μετά τη νίκη και να τους ''φτιάξει''. Τους πηδήξαμε τους αντιπάλους. Τους διαλύσαμε.
Μια κουβέντα του Όσκαρ Ουάιλντ (1854- 1900): ''Το χειρότερο από το να μιλάνε για σένα με άσχημε λόγια είναι να μη μιλάνε για σένα''. Αδερφάρα ο Ιρλανδός συγγραφέας αλλά όταν άνοιγε το στόμα του έλεγε αγγέλους. Τι μας είπε για τους Συριζαίους; Ότι πιάστηκαν κορόιδο. Έλαβαν υπ' όψιν τους την κουβέντα του Ουάιλντ αλλά άρχισαν να μιλάνε και να βγάζουν τα μάτια τους.
Εντάξει, σύντροφοι, να μιλάτε, να προκαλείτε, να μην κρύβεστε, να γίνεται λόγος για την αποτυχία σας, αλλά όχι αυτό το ρεζιλήκι. Πρώτη φορά οι συριζαίοι τα βάζουν ανοικτά με άλλους συριζαίους. Και λένε κάτι απίθανα κατινίστικα.
Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ