ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΤΑ ΧΙ

 
Δεν θα το πει η ίδια η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Κανένας αρχηγός, μάλλον ιδιοκτήτης κόμματος δεν τολμάει να το πει δημόσια. Ότι το κόμμα το έφτιαξα εγώ, προσωπικά εγώ, ο κόσμος αν το ψηφίζει ή όχι το κάνει κατά 99, 99% διότι γουστάρει ή αντιπαθεί εμένα, οπότε εγώ και μόνο εγώ κουμαντάρω το μαγαζί όπως εγώ νομίζω.
Η κουβέντα διότι αποχώρησαν από το Ι.Χ. κόμμα της συντρόφισσας Ζωής Κωνσταντοπούλου κάποιοι περίεργοι, διότι απουσιάζουν οι... δημοκρατικές διαδικασίες στη Πλεύση Ελευθερίας. 
Η πρώην συριζαία κατηγορείται από υποψήφιους του κόμματος διότι νταηλήκι τους αγνόησε... αξιοκρατικά και τους τοποθέτησε σε μη εκλέξιμη σειρά στο ψηφοδέλτιο. Και τοποθέτησε τον γκόμενο της- σύντροφο και ερωτικό, όχι μόνο κομματικό- με προσωπική απόφαση, όχι δημοκρατική. Στη φώτο η ιδιοκτήτρια του κόμματος Κωνσταντοπούλου και ο εραστής της, σκηνοθέτης του θεάτρου.
Σύμφωνα με τα γκάλοπ η κυρία Κωνσταντοπούλου θα ξαναβρεθεί στη Βουλή διότι κρατάει μια σταθερή στάση ενάντια στον Σύριζα και τον Τσίπρα. Την ψηφίζεις και καταδικάζεις τον Σύριζα για την τυχοδιωκτική πολιτική του. Το κορίτσι παντρεύτηκε στα 40 της μετά από δεκαετή ερωτική σχέση και σήμερα κυκλοφορεί με τον σκηνοθέτη.
Οι εκλογές θα γίνουν με λίστα και όποιος ανόητος την κατηγορεί γιατί στην τάδε εκλογική περιφέρεια τοποθετεί πρώτον αυτόν κι όχι δεύτερο ή τρίτο είναι σα να επεμβαίνει στα προσωπικά της. Γιατί γκομενίζει μ' αυτόν, όχι τον άλλον, γιατί φτιάχνει τα μαλλιά της σ΄ αυτόν κι όχι στον άλλον κομμωτή.
Διαβαστε ακομα:

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ