ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 
Θα γίνουν πάλι εκλογές και για μια φορά ακόμα θα απολαύσουμε νικητές που... έχασαν. Γίνεται, ρε, αυτό το ρεζιλήκι; Γίνεται και παραγίνεται μόνο με τα κόμματα τα πολιτικά. Θα κερδίσει ο Μητσοτάκης την παρτίδα και θα πανηγυρίζουν περισσότερο οι χαμένοι.
Για παράδειγμα ο σύριζας. Αν ξεπεράσει το 20% θα μιλάει για... νίκη. Εδώ είμαστε και εδώ είσαστε. Μήπως οι συριζαίοι γιορτάσουν και ένα αποτέλεσμα κάτω από το 20%, Δεν κάνω πλάκα. Ξέρω Ιστορία. Τι έχει γίνει στο παρελθόν. Ποια είναι η... πολιτική κουλτούρα. Χάνω και αυτοχαρακτηρίζομαι... νικητής.
Εδώ δεν κολλώσανε να θριαμβολογούν για την ήττα άλλου κόμματος! Τα ξεχνάμε! Διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή ή δεν μπήκε στη Βουλή ο Βαρουφάκης και το γεγονός κάποιοι άλλοι χαμένοι το θεώρησαν,,, δική τους νίκη.  
 
Αυτό δεν είναι δημοκρατία. Αυτό είναι η γελοιοποίηση της δημοκρατίας. Να μην κοιτάνε τη δική τους αποτυχία, αυτοί που χάνουν στις εκλογές και να λανσάρονται νικητές για τη συντριβή του αλλουνού. Και, κυρίως, να μη σέβονται τη ψήφο όσων με δημοκρατικές διαδικασίες εκφράστηκε στην κάλπη.

Ξεκαθαρίζω. Δεν είμαι δημοκράτης της πλάκας. Δεν αναγνωρίζω κανένα αποτέλεσμα κανενός κόμματος. Δεν σέβομαι τη ψήφο του λαού, όπως κι αν κάτσει, όπως κι αν μοιραστεί. Θα ήμουν το φασιστόμουτρο του κερατά αν δημοσίως, μάλιστα και χωρίς στο πάνελ να έχω απέναντι μου εκπρόσωπο του τάδε και του δείνα κόμματος, δήλωνα ότι... σέβομαι την απόφαση των πολιτών. Εκτός αν ψήφισαν κόμμα διαφορετικό από το δικό μου

Διαβαστε ακομα:

Η ΧΟΝΤΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ