ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

 
Απίστευτο. Ο Τσίπρας κατάφερε το απίθανο με τον ανύπαρκτο Σύριζα και τον λένε αποτυχημένο. Δεν ξέρουν οι άσχετοι, δεξιοί και αριστεροί, κι άλλοι σχετικοί της πλάκας ιστορία, ούτε να διαβάζουν το αποτέλεσμα της κάλπης. 
Με μια κουβέντα, για να μη λέμε πολλά. Κανονικά ο Τσίπρας έπρεπε να παραιτηθεί. Μετά από δυο αποτυχίες, όπου καταγκρεμίστηκε το κόμμα του, δεν έχει θέση στην κεφαλή του. Αν, όμως, την είχε κοπανήσει ο Αλέξης μας, τότε ζήτω που κάηκε το κουλούρι του Σύριζα. 
Αυτή είναι η  αλήθεια. Χωρίς τον Τσίπρα αν κατέβαινε ο Σύριζα, μετά το ναυάγιο της προηγούμενης αναμέτρησης στην κάλπη, μετά το 20%, τότε θα έπαιρνε ποσοστό κάτω από 10%. Τσουλήθρα κανονική χωρίς να το σταματήσει κανένα εμπόδιο.
Χάρη στον Τσίπρα που έκανε τη λεζάντα του, ότι είναι το αντίπαλο δέος του Μητσοτάκη, ο Σύριζα κυκλοφορούσε σαν την μεγαλύτερη κομματική απάτη στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Τι θα πει είμαστε αριστεροί και προοδευτικοί, λαϊκοί και δημοκρατικοί; Τι μαλακίες είναι αυτοί. Ασόβαροι ήταν σαν κυβέρνηση και σαν αντιπολίτευση οι συριζαίοι. Αυτό θα συζητήσουμε; Το πως αυτοχαρακτηρίζονται.
Αυτή είναι η αλήθεια και ας μην αρέσει. Αν τον διώξουν ή σηκωθεί να φύγει μόνος του ο Τσίπρας, τότε ψάξε βρες που θα βρεθεί ο Σύριζα. Θα παλεύει με τον Βελόπουλο και την Κωνσταντοπούλου. Από το συν 30% η φούσκα Σύριζα βρέθηκε στο 20% κι αν κατέβαινε χωρίς το οργισμένο και χαμογελαστό αγόρι, τον Τσίπρα, θα κατέβαινε άνετα πάλι κατά 50%.
Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ... ΧΟΥΝΤΕΣ