ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

 
Συνέβη την προεκλογική περίοδο του 2019. Υποψήφιος ή υποψήφια, διότι πρόκειται για τρανσέξουαλ άτομο, στο ψηφοδέλτιο του κόμματος του Γιάνννη Βαρουφάκη, με ανάρτηση είχε προειδοποιήσει μη τυχόν και προτιμηθεί στην κάλπη ο Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα η εργάτρια ή ο εργάτης του σεξ, όπως αυτοπροσδιοριζόταν, επί λέξει ανέφερε:
 
«Ούτε με βιάγκρα να μην σας κάνει κούκου, και στις γυναίκες να σας αραχνιάσει, όσο για τους gay να πάθετε αιμορραϊδες όσοι ψηφίσετε Μητσοτάκη».
 
Που να ξέρεις τι έχει υποφέρει ο άνθρωπος, ο τότε υποψήφιος του κόμματος του Γιάνννννη Βαρουφάκη. Ποιες τραυματικές εμπειρίες τον έχουν χαράξει. Γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά, μεγάλωσε στο Κερατσίνι και από 13 χρονών μπήκε στη σχολή Πολεμικού Ναυτικού, όπου τον έδιωξαν στα 16 του. 
 
Πέρα απ' αυτό. Μόνο ένας τραβεστί θα εκφραζότανε έτσι. Μια πουτάνα ποτέ, μη πω ούτε αδελφή στη πιο ξεσαλωμένη εκδοχή δεν θα έγραφε στους άνδρες να μη σας... σηκωθεί αν ψηφίσετε Μητσοτάκη. Και στις γυναίκες να φωλιάσει αράχνη στο ζιζί σας. Και οι gay να τραβιέστε στο χειρουργείο να σας λιανίσει τις αιμορροίδες. 
 
Να, γιατί και χωρίς να έχει αντίπαλο αληθινό, κάποιο κόμμα να τον κοντράρει, ο Μητσοτάκης απέτυχε να ξεπεράσει το 50%. Γιατί ο αρχηγός της ΝΔ δέχθηκε φοβερό πόλεμο. Ακόμα και από τις ''ακτιβίστριες'' του Βαρουφάκη.
Διαβαστε ακομα: