ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ

 
Το κόμμα, και το πιο κουλτουριάρικο, δεν χορταίνει από τους πιστούς του οπαδούς.  Αφού κατεβαίνει στις εκλογές όχι απλά δεν λέει όχι και στις πατσαβούρες, αλλά αποζητά τη ψήφο και από άτομα με εντελώς ξένα με την υποτιθέμενη ιδεολογία του. Κανένα αριστερό κόμμα, και το πιο αριστερό δεν θα σνομπάρει τη ψήφο του πιο ακροδεξιού. Κανένα δεξιό κόμμα δεν θα γυρίσει την πλάτη και στο πιο αριστερό. Αν ξηγηθεί έτσι θα μοιάζει με τον μανάβη της λαϊκής που αρνείται να πουλήσει σ' όλους ραπανάκια και μελιτζάνες. Για να πουλήσει να ζητάει πρώτα πιστοποιητικό κομματικών φρονημάτων.
Εκλογές στις ΗΠΑ, μια κουλτουριάρα γκόμενα λέει στον Αντλάι Στηβενσον (1900- 1965) υποψήφιο των Δημοκρατικών: ''Όλοι οι καλοί Αμερικανοί, ιδιαίτερα οι σκεπτόμενοι θα σας ψηφίσουμε''.
Την κοίταξε ο Στήβενσον και της είπε την μεγάλη κουβέντα: '' Αγαπητή μου, δεν φτάνουν οι σκεπτόμενοι... Για να εκλεγώ χρειάζομαι την πλειοψηφία... ''.
Τις εκλογές κέρδισε ο ρεπουμπλικανός Ντουάιτ Αίζενχάουερ (1890- 1969) διότι αυτόν προτίμησε η ανεγκέφαλη... πλειοψηφία. Στη φώτο, ο Αϊζενχάουερ με την βασιλική οικογένεια, όταν το Δεκέμβριο του1959 επισκέφθηκε την Ελλάδα. 
Διαβαστε ακομα:

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΤΣΙΡΚΟ