Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο... ΤΣΙΠΡΑΣ

 
Η γνωστή ιστορία με τις φωτιές του καλοκαιριού. Τόσο γνωστή και συνηθισμένη με συνέπεια να απαγορεύονται οι ανοησίες. Οι πολυμεταχειρισμένες κουταμάρες της αντιπολίτευσης. Φταίει η κυβέρνηση. Και γαμώ την... πρωτοτυπία! Κι όμως, το έργο παίζεται κανονικά. 
Τι να πει η ... Αχτσιόγλου; Το κορίτσι, γλυκό και συμπαθητικό, αποφάσισε να διεκδικήσει το πρώτο έδρανο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τι να πει; Πως για τις πυρκαγιές φταίει ο Πούτιν και ο Μπάιντεν; Είπε πως ο Μητσοτάκη είναι ο ένοχος. Κι ακόμα η υποψήφια αρχηγός του Σύριζα πρόσθεσε ότι είναι πρόκληση να επικαλείται ο πρωθυπουργός την κλιματική αλλαγή σαν άλλοθι.
Το 1918 έγινε η καταστρεπτική φωτιά στο Μάτι ο τότε πρωθυπουργός Τσίπρας για; να δικαιολογηθεί είχε επικαλεστεί κι αυτός την... κλιματική αλλαγή. Αυτό πίστευε ο Τσίπρας. Παραμύθια. Ο Τσίπρας δεν πίστευε τίποτα. Το είπε διότι το θεώρησε βολικό για να μετριάσει τις δικές του και της κυβέρνησης του τις ευθύνες. Το αν πράγματι έφταιγε ή όχι η κλιματική αλλαγή ούτε καν ένοιαζε τον συριζαίο.
Διαβαστε ακομα:

ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΛΛΗΣΗ