ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΙΚΗΣ

 

Μ' εκμεταλλεύθηκε ο Σύριζα, είπε χωρίς να ντρέπεται το μέγεθός του και την ηλικία του ο μέγιστος των Ελλήνων σήμερα Μίκης Θεοδωράκης. Εμένα, είπε το 2015 και σε ηλικία 90 χρόνων ο κολοσσιαίος μουσικός και τον Μανώλη Γλέζο μας εκμεταλλεύθηκε ο Τσίπρας στις εκλογές του 2012. Και ο Μίκης, ολοζώντανος και μετά το θάνατο του Σεπτέμβριο του 2021, γιατί δέχθηκε να τον εκμεταλλευθούν πάλι; Επειδή είναι αφελής. Επειδή γεννήθηκε με το ψώνιο της πολιτικής. Τον έπιασε 16 χρονών και ποτέ δεν κατάφερε να αποτοξινωθεί.

Και ποιος δεν τον εκμεταλλεύθηκε τον Μίκη Θεοδωράκη; Πρώτα-πρώτα το ΚΚΕ, το κόμμα του, μετά όλα τα αριστερά κόμματα, ΕΔΑ, ΚΚ Εσωτερικού κ.α. Ο πρωθυπουργός Κώστας Μητσοτάκης τον είχε κάνει υπουργό άνευ χαρτοφυλακίου. Με ποιον δεν νταραβερίστηκε ο Μίκης; Μ' όλους.

Διαρκές έγκλημα χαρακτηρίζω όλα τα νταραβέρια του ψηλού με τα κόμματα. Να συνεργάζεται με την αριστερά, να ξεκόβει μετά, να τον καταγγέλλουν, ποιοι, κάποια τσουτσέκια, ποιον, τον γίγαντα Μίκη, ο οποίος στη συνέχεια τα ξανάβρισκε μ' αυτούς που είχε φτύσει και τον είχαν φτύσει.

Ο Μίκης Θεοδωράκης θα μπορούσε να λειτουργήσει πολιτικά, αφού 40 χρόνια πριν πεθάνει είχε σταματήσει να συνθέτει, όμως χωρίς να κομματίζεται. Κανένας Σύριζα δεν φταίει όταν ο ίδιος ο Θεοδωράκης έδινε δικαιώματα εκμετάλλευσής του.

Διαβαστε ακομα:

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ... ΕΡΝΤΟΓΑΝ