ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ...

 
Στις ΗΠΑ πάντα ο υποψήφιος πολιτικός, από τον πρόεδρο της χώρας μέχρι τον τελευταίο γερουσιαστή και δήμαρχο θα φωτογραφηθεί με την κυρία του. Κι αυτά είναι η ''Πρώτη κυρία'' αν πρόκειται για τον κάτοικο του Λευκού Οίκου. Ειδικά παραμονές εκλογών είναι έκπληξη να μην πλασάρει επικοινωνιακά την σύζυγο του ο υποψήφιος. Αμερικανάκι και ο Κασσελάκης του Σύριζα, και εύχομαι να γίνει αυτός πρόεδρος στο κόμμα της αντιπολίτευσης κι  αύριο με το καλό πρωθυπουργός. Να δούμε και τη φωτογραφία του ,με τον σύντροφο του. 
Τι έχει γίνει  μέχρι σήμερα; Κέρδισε ο Κασσελάκης. Νίκη του προσωπική είναι ο θόρυβος γύρω από την υποψηφιότητα του. Νίκη; Τι λες, καλέ, θρίαμβος αληθινός! Ένας τίποτας και από το πουθενά κατάφερε να κερδίσει τεράστια δημοσιότητα. Κι ένα γκάλοπ που ακόμα δεν βγήκε στον αέρα τον έχει δεύτερο μετά την Αχτσιόγλου.
Πόρτα ανοιχτή βρήκε στον Σύριζα ο Κασσελάκης. Το λες και τυχοδιωκτισμό; Και γιατί, παρακαλώ; 
Ένα κάρο παλιοσειρές βρίσκονται στον Σύριζα. Αριστεροί από κούνια, αντιστασιακοί μια ζωή, κομουνιστές με δίπλωμα, κομματικοί με ατέλειωτα ένσημα, αγωνιστές του δρόμου και των γραφείων. Κι όμως κάθονται με το στόμα ανοικτό και πέτρινο να μπανίζουν το μπάσιμο του... Κασσελάκη. Τους πήρε τα σώβρακα εκλεγεί ή  όχι το άτομο, κατά δήλωση του με ανθρώπινη ατζέντα, όχι με ατζέντα gay. Άλλα κόλπα.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΓΛΟΣ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ