ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ

 

Σημείωσε φάση. Τον Μάιο του 2011 γνωστοποιείται στο σύμπαν ότι οι ΗΠΑ σκότωσαν τον επικηρυγμένο Οσάμα μπιν Λάντεν. Τον αρχηγό της Αλ Κάιντα. Φοβερά πράγματα.
«Θέλω τα λεφτά μου» ζήτησε δημοσίως και επισήμως με δικηγόρους ένας Αμερικάνος υποστηρίζοντας ότι με τις δικές του πληροφορίες τσακώσανε τελικά και καθαρίσανε τον Νο1 εχθρό των ΗΠΑ.

Ποιος να τολμήσει στην Αμερική να βάλει το χέρι στο κρατικό ταμείο - χωρίς να προκαλεί υποψίες - και να δώσει τα λεφτά της επικήρυξης στον Αμερικάνο πολίτη, έναν εϋυπόληπτο έμπορο πολύτιμων λίθων. Να κινδυνεύει αύριο να πάει φυλακή ο δημόσιος υπάλληλος αν υπογράψει να δοθούν τα λεφτά της επικήρυξης.

Παραμύθι ότι συνελήφθη ο μέγας αρχιτρομοκράτης, ο εντολέας να τρακάρουν τα αεροπλάνα στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης, σα σήμερα στις 11 Σεπτεμβρίου, το 2001. Ούτε συνελήφθη, ούτε τον σκοτώσανε τον Μπιν Λάντεν, όπως μας είχανε παραμυθιάσει από το 2011. Ποιος το λέει αυτό;

Άλλο ρωτάς. Ποιος ισχυρίζεται ότι καθαρίσανε τον Λάντεν. Και αφού σύμφωνα με τις επίσημες διαβεβαιώσεις, ότι πράγματι σκοτώσανε τον αρχηγό της Αλ Κάιντα, τότε γιατί όλο και κάποιος των μυστικών υπηρεσιών- πιθανόν και στημένος κι αυτός - και αμφισβητεί τη σύλληψη του Μπιν Λάντεν, Κι άλλοι όχι απλά να αμφισβητούν την δολοφονία του Οσάμα, αλλά και να την αρνούνται.

Εγώ θα σου πω τι έχει γίνει. Σικέ δουλειά. Στημένο ματς. Ειδοποιήσανε τον Οσάμα ότι θα σταματήσουν να τον κυνηγάνε, επειδή θέλουν να ανακοινώσουν τη δολοφονία του. Κατόπιν τούτου συμφώνησαν μαζί του να αποσυρθεί από το προσκήνιο για τριάντα χρόνια. Στα  30 συμφώνησαν, δηλαδή. Οι Αμερικάνοι είχαν προτείνει 15 χρόνια.

Άσε τον άλλον τον αφελή να ζητάει το πακέτο της επικήρυξης.

Διαβαστε ακομα:

ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ...