ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΛΕΞΟΥΝ

 
Μη λένε ό,τι θέλουν όσοι είναι υπέρ ή κατά του Κασσελάκη (φώτο, αριστερά), εν όψει των εσωκομματικών εκλογών στον Σύριζα. Πως ο Τσίπρας είχε μετατρέψει το αριστερό κόμμα σε αρχηγικό. Αυτό είναι λάθος. Κι αδικεί τον Αλέξη.
 
Κανένας Τσίπρας δεν έκανε αστικό, δηλαδή αέρα πατέρα δημοκρατικό κόμμα τον Σύριζα, που δεν παίζει αριστερά. Ο Σύριζα έγινε κυβέρνηση, ήταν και σήμερα έγινε πάλι αντιπολίτευση αξιωματική, όχι αριστερή. Θεωρούνταν, δηλαδή, κόμμα εξουσίας, άρα πρόθυμο να ξεπουλήσει, μάλιστα και πολύ φτηνά τις αόρατες και βερμπαλιστικές ιδέες, ό,τι τον ξεχώριζε στον κόσμο των ονείρων από τη ΝΔ.
 
Επί του θέματος. Οι ίδιοι οι συριζαίοι, από τα απλά μέλη μέχρι τις στελεχάρες, ήθελαν αρχηγό τον Τσίπρα. Και τον ήθελαν όχι διότι ο  Αλέξης ήταν καλύτερος τους, πιο αριστερός, αλλά επειδή ήταν μπαλκονάτος. Να, γιατί το περιβόητο παραμύθι της αριστεράς, το ''Εμείς'' προηγείται του ''Εγώ''.
 
Όποιος κι αν εκλεγεί πρόεδρος στον Σύριζα θα είναι πάλι αρχηγός. Ηγέτης. Και μ' αυτό το κριτήριο θα ψηφίσουν οι αγωνιστές του κόμματος. Ποιος κατά τη γνώμη τους θα σταματήσει την κατηφόρα στο το κόμμα.  

Διαβαστε ακομα:

 

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ (!), ΤΟ ΜΕΓΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ