Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ... ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

 

Πριν από έξι χρόνια, το 2017, σα σήμερα 17 Οκτωβρίου, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε στο Λευκό Οίκο με τον Ντόναλντ Τραμπ. Τέτοιο γλύψιμο, τέτοια σπάτουλα δεν έχει ξαναγίνει από Έλληνα πρωθυπουργό σε αμερικάνο πρόεδρο. Ο αριστερός από κούνια, ο μια ζωή στις πορείες μέχρι την αμερικάνικη πρεσβεία, μόνο τα παπούτσια του γελοίου Τραμπ δεν φίλησε.

Όχι, αυτά δεν τα έχουμε δει, ούτε ποτέ πρόκειται να τα δούμε από κανέναν Σαμαρά, Μητσοτάκη, Λουκά Παπαδήμο, Γιώργο Παπανδρέου και σία. Μόνο από την «πρώτη φορά αριστερά». Μιλάει ο Τσίπρας και είναι σα να ακούμε ατόφιο καραδεξιό πρωθυπουργό. Είδες η «πρώτη φορά αριστερά».
Πριν φύγει για τις ΗΠΑ ο Τσίπρας πέταξε επάνω από το Αιγαίο με F-16, που είναι καταδιωκτικό και βομβαρδιστικό και έκαστο κοστίζει κοντά στα 20 εκ. δολάρια. Γι' αυτό, αναρωτιέται ο κάθε λογικός άνθρωπος, έγινε πρωθυπουργός ο… αριστερός Τσίπρας; Για να ακούει από το στόμα του πλανητάρχη Τραμπ ότι θα εγκρίνει την αναβάθμιση των F-16, τα αμερικάνικα μαχητικά αεροπλάνα.
Έτσι που λες. Ένας γέννημα- θρέμμα αριστερός μπήκε στον Λευκό Οίκο, στη Μέκκα και την Ιερουσαλήμ και το Άγιον Όρος του καπιταλισμού, και περιχαρής, εκτός άλλων, δήλωσε: «Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για την ενίσχυση των ελληνοαμερικάνικων σχέσεων». 
Το ζήσαμε και αυτό. Με χωρίς γραβάτα ο δικός μας, πάντα συνεπής στην υποκρισία του.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥΣ...