ΟΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 
Όλοι, κι όταν λένε όλοι εννοούμε τουλάχιστον το 80% των λεγομένων στελεχών του Σύριζα, στην κομματική τους καριέρα έχουν αλλάξει δέκα φορές φανέλα. Σε αριστερά λεγόμενα κόμμα, σε ημιαριστερά και ακραίες, σε αριστερίστικες κομπανίες. Πάρε έναν - έναν, είτε λέγεται Βούτσης και Σκουρλέτης, είτε Φίλης και Τσακαλώτος. Ο καθένας έχει την προσωπική του πορεία από τότε που ήταν φοιτητής.
Για ποια... διάσπαση μιλάνε οι αδιάβαστοι της πιάτσας. Δεν υπάρχει καμιά διάσπαση. Όλοι τους δεν ήταν πρωτάρηδες όταν έφτιαξαν, όταν βρέθηκαν στον Σύριζα, τον πρώην Συνασπισμό. Το κόλπο αυτό στήθηκε το 1989 - 90 και ήδη όλοι τους είχαν ένσημα σε άλλες ομάδες, κινήματα, οργανώσεις, κόμματα και σία.
Αυτή είναι η πορεία του κομματικού αριστερού. Μια ζωή να μετακινείται από την μια ιδεολογική ομάδα στην άλλη. Ποια διάσπαση στον Σύριζα. Όσοι... διασπαστούν θα φτιάξουν ένα άλλο μαγαζί και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους. Αυτό που κάνουν χρόνια, δεκαετίες. Κι εκεί που θα πάνε, δεν θα τελειώσουν. Θα συνεχίσουν και από άλλο μαγαζάκι
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ