ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ

 
Δεν πολυακούγεται ο Κασιδιάρης; Απώλεια. Θέλουμε να βλέπουμε, να ακούμε Κασιδιάρη. Να μην τον έχουν εξαφανισμένο. Και να σκεφτεί κανείς ότι τα κανάλια ψοφάνε για τέτοια ταλέντα. Με τύπους στα talk – show που εμφανίζονται ολότελα προπονημένοι να τα χώσουν στον αντίπαλο, άμα λάχει να κάνουν μπουρδέλο το στούντιο.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν εντελώς άγνωστος μέχρι που μπήκε στη Βουλή με την Χρυσή Αυγή, το 2012. Στην αρχή ήταν τρακαρισμένος μπροστά στις κάμερες, αλλά στη συνέχεια άπλωσε τα προσόντα του. Το μάτι του γυάλιζε. Ετοιμοπόλεμος στις ατάκες του και ο ''πολιτικός'' λόγος του δεν στερούνταν από περιεχόμενο. Και ποτέ δεν εγκατέλειψε την επιθετικότητά του. Έχει μείνει το κατάβρεγμα με ποτήρι νερό στην βουλευτίνα του ΣΎΡΙΖΑ Ρένα Δούρου και το χαστούκι στην βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Όταν πια ουσιαστικά τέθηκε εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και επειδή έγραφε τηλεοπτικά η παρουσία του Κασιδιάρη βγήκε non paper φιρμάνι στα κανάλια να αποκλειστεί ο τραμπούκος Κασιδιάρης. Τι να κάνει ο παίκτης, ξεκίνησε να δίνει ρεσιτάλ σε περιθωριακές τηλεοπτικές συχνότητες.

Πειραιώτης με καταγωγή από την Μάνη ο Ηλίας Κασιδιάρης γεννήθηκε το 1980, σα σήμερα 29 Νοεμβρίου και, σαν εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, κατηγορήθηκε ότι έχει δράση εγκληματικής οργάνωσης. Ο Κασιδιάρης συνελήφθη και φυλακισμένος ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, το 2014. Πήρε 16,1%.

Ποιος σοβαρός ασχολείται με τις κατηγορίες ότι ο Κασιδιάρης είναι ρατσιστής, αντικομουνιστής, αντιμεταναστευτικός, ξενοφοβικός. Ούτε ενδιαφέρει αν εκπαιδεύει τα μέλη του κόμματος του στις πολεμικές τέχνες. Λείπει η φιγούρα του και συγγραφέα Ηλία Κασιδιάρη, και με το κυνηγητό που τρώει όλο και επενδύει πολιτικά, με συνέπεια στο μέλλον να τον δούμε σε μέγεθος μεγαλύτερο από τα κυβικά του.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ