ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ...

 
«Σπίτια σας, τώρα, κορίτσια! Σας "ξεβλαχέψαμε", σας στείλαμε στα κομμωτήρια. Σίες, Τασίες και Σία, ξου!». Η προτροπή στις συριζαιομεγαλοκοπέλλες να πάνε από εκεί που ήλθαν ανήκει σε επώνυμη, τραγοθδίστρια στο επάγγελμα, καμιά σημασία ποια είναι. Μια μαχόμενη αγωνίστρια της αριστεράς, φανατική ψηφοφόρος και κατά δήλωση της, να έχει στραφεί σήμερα ενάντια στον Σύριζα.

«Άντε, ανταρτοπούλες μου, Σία και Τασία! Τα λουΐ βιτόν σας και στο Γράμμο!», προσθέτει η κυρία τραγουδίστρια, αναβιώνοντας προς κάθε άσχετο και σχετικό το μακιαβελικό σκηνικό της πολιτικής παρακμής επί ΠΑΣΟΚ. Τα χρόνια της αλητείας του ΠΑΣΟΚ. Που στα ίσα και δημόσια πασόκοι οργανωνένοι και με κυβερνητικές θέσεις έκαναν άγρια κριτική σε συντρόφους τους στο όνομα του... σοσιαλισμού και της αλλαγής και του κοινωνικού μετασχηματισμού, σύμφωνα με το... συμβόλαιο με το λαό.

Τέτοιες παπαριές οι άνθρωποι, ότε, διότι δεν αισθανόντουσαν καμιά απειλή από... δεξιά οι καραμπινάτοι πράσινοι δεξιοί και πουλούσαν, όπως μέχρι πρόσφατα οι συριζαίοι, το παραμύθι ''είμαστε οι προοδευτικές δυνάμεις'' και ανοικτοί στην κεντροαριστερά. Κι ενώ πασόκοι έπαιζαν και τους δυο ρόλους, της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, με φοβερές αλληλοκατηγορίες, στις εκλογές σάρωνε ο,,, ήλιος του ΠΑΣΟΚ.

Η συγκεκριμένη τραγοθδίστρια,  και όσοι έχουν μετανοιώσει που αγωνίστηκαν υπέρ του Σύριζα, επιτέλους, ας σταματήσουν να μας ζαλίζουν τον έρωτα με τις απόψεις τους. Τι κόλπο είναι αυτό! Κάναμε λάθος, άρα διατηρούμε το δικαίωμα του δημόσιου λόγου. Στο δημόσιο λόγο δεν συμπεριλαμβάνεται η απολογία. Να ομολογήσουν,. δηλαδή, τη μαλακία τους να αβαντάρουν τον Σύριζα, για τον οποίο σήμερα έχουν μόνο κατάρες.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ